Sök Recept

Räkfyllda tunnbrödssnurror

<< Tillbaka
Dessa gjorde jag till påskbordet i år och kommer definitivt att göra igen. Säkert supergott också till förrätt.
Betyg (1 röst)
Antal personer
24 st st

Ingredienser

200 g räkor
200 g philadelfiaost naturell
2 msk majonnäs
1,5 tsk rivet citronskal
3 msk hackad rödlök
1 tsk pepparrot
2 msk hackad dill
Salt
Nymalen svartpeppar
4 ark rektangulära mjuka tunnbröd


Gör så här

Hacka räkorna

Blanda philadelfiaost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. Rör ned räkhacket.

Fördela röran på på bröden, bred ut och rulla ihop från långsidan. Vira in rullarna i plastfolie därefter aluminiumfolie (för stadgan).

Förvara rullarna i kylen minst 4 timmar. Skär varje rulle i sex lika stora bitar vid servering.

Garnera ev med dill och citron.