Sök Recept

Ljummen matjessillrulle med räkor och tunnbröd

<< Tillbaka
Perfekt som kvällsmat, mellanmål eller varför inte som förrätt?
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

300 g mandelpotatis, kokt med skal
1 brk (200 g) Abbas klassisk matjessill, avrunnen och skuren i bitar
1 brk (400 g) Hemköp räkor i lake, avrunna
1 dl Valio gräddfil 10%, 200 g
1 dl majonnäs
1 rödlök, finhackad
1 dl gräslök, hackad
Vitpeppar, nymald från kvarn
4 ark tunnbröd
4 msk smörgåsmargarin


Gör så här

Koka potatisen i saltat vatten. Blanda övriga ingredienser och smaka av med peppar. Häll av potatisen och skiva dem direkt i ”röran”. Blanda om.

Bred tunnbröden med smörgåsmargarin. Dela upp röran på de fyra tunnbröden och rulla ihop. Servera hela eller skivade som snacks!