Är det..
ärtor,kyckling,bambuskott, vattenkastanjer, och nån grön sak i som jag inte vet vad den heter.
Ser ut som purjolök fast mindre.
men hur gör dom currysåsen? Den är ganska mörk, och fet, aldrig vattnig, går aldrig göra så det ens kommer i närheten av smaken när man ska prova själv. Har förstått att detta använder dom.
När jag beställer kycklingcurry med grönsaker.
Är det..
ärtor,kyckling,bambuskott, vattenkastanjer, och nån grön sak i som jag inte vet vad den heter.
Ser ut som purjolök fast mindre.
men hur gör dom currysåsen? Den är ganska mörk, och fet, aldrig vattnig, går aldrig göra så det ens kommer i närheten av smaken när man ska prova själv. Har förstått att detta använder dom.
Bokhornkläver, spicecummin, curry, olja, currypaste?
jag vill veta hur dom gör såsen, dom använder absolut inte mjölkprodukter, det förstör maten om jag får tillägga.
men hur gör dom den gyllenbruna feta currysåsen?
Kanske så här? http://www.kokaihop.se/recept/kyckling-i-currysas-kinesisk
eller så här..
http://www.matklubben.se/recept/currys%E5s_till_friterade_skaldjur_eller_kyckling_62680.html#.VdJujJdrucQ