Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakterier mm.

  • 20 september 2000

    Är ni oroliga för att livsmedel inte sköts på ett rekommenderat sätt på restauranger? Är ni rädda för att maten innehåller farliga bakterier och kanske till och med salmonella?/Red.

  • 21 september 2000

    Nja, bara när det är kyckling. Utomlands är man ju mer försiktig. äter då inte mejeriprodukter och så.

  • 22 september 2000

    Människan är nog mycket mer oöm än man tror! Har jobbat inom restaurangbranschen nu i arton år, och om vanliga gäster visste vad som hände 'bakom kulisserna' i denna bransch skulla alla sluta med att gå ut och äta!

  • 23 september 2000

    Jag tror att den värsta bakteriehärden finns hemma hos oss själva. Restaurangkök städas ett par gånger per dag men hur ofta desinficerar man själv sin diskbänk??? Och slipar ner skärbrädor? Alla vi som inte har diskmaskin, hur rent blir det egentligen??!!!

  • 23 september 2000

    Jo, jag tycker det är läskigt, framför allt på festivaler och sånt. Då ligger maten mer eller mindre på marken. Och man rengör inte speciellt bra.

  • 23 september 2000

    Ibland indrar man hur det egentligen går till på restauranger, vad som händer där bak... Samtidigt måste det ju hållas rent, annars skulle ju ingen gå dit om det kom ut att någon blivit sjuk eller så. Jag gillar restauranger med öppna kök, då verkar det inte som om de vill dölja något. Dessutom sätter det mer press på kockarna att hålla snyggt, tror jag.

  • 24 september 2000

    Nä, det kan man inte och fundera över jämt. Då skulle man ju inte kunna käka! Förresten är det väldigt sällan, eller aldrig, som man blir dålig.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.