Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

frysta bakverk

  • anluk 17 februari 2008

    Jag brukar frysa in allt jag bakar från småkakor till bullar till mjuka kakor ja allt.

  • Okänd 17 februari 2008

    Samma här,fryser in allt jag bakar och tar fram. vid behov

  • lennali 17 februari 2008

    Fryser in allt som bakas och tas fram vid behov. Bullarna värmer jag i ugnen (inte mikron), stoppar in dom i kall ugn och slår på 75 grader, när ugnen har nått 75 grader är bullarna klara, blir som nybakade och luktar nybakat i hela köket. Kakor bakade på smör bör man inte har så länge i frysen, kan härskna.

  • evaldo 17 februari 2008

    Det enda som jag vet inte går att frysa in är potatis. Den får en bismnak.

  • camillaf14 17 februari 2008

    Vissa kakor som t ex muffins med glasyr, kan vara godare att frysa utan glasyr och istället göra det innan man serverar dem, se t ex mitt recept på O´boy muffins. Annars är det som ni skriver, fritt fram att frysa in.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.