Läste en intressant artikel som Tommy Svensson som är bla Tillsatsexpert i Matakutenpå TV4, skrivit. Han menar att tex att många barn som fått diagnosen ADHD i stället kan vara glutamatförgiftade. Och det finns fall där den som haft ständigt återkommande migränanfall har blivit bra sedan hon tagit bort natriumglutamat.
När man läser sådant undrar man varför det måste tillsättas så mycket av detta i våra livsmedel.
petrapack12 januari 2010
Håller med. Man undrar hur mycket "skit" man får i sig om man äter halvfabrikat.:'( Bättre att laga till maten från grunden så man vet vad man stoppar i sig
Läste en intressant artikel som Tommy Svensson som är bla Tillsatsexpert i Matakutenpå TV4, skrivit. Han menar att tex att många barn som fått diagnosen ADHD i stället kan vara glutamatförgiftade. Och det finns fall där den som haft ständigt återkommande migränanfall har blivit bra sedan hon tagit bort natriumglutamat.
När man läser sådant undrar man varför det måste tillsättas så mycket av detta i våra livsmedel.
Håller med. Man undrar hur mycket "skit" man får i sig om man äter halvfabrikat.:'( Bättre att laga till maten från grunden så man vet vad man stoppar i sig