Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviar?

  • matvraket 4 oktober 2007

    Läste att folk i allt mindre utsträckning äter kaviar nu för tiden. :o Blev mycket förvånad, då jag använder mig av kaviar om inte dagligen så åtminstone flera dagar i veckan. Använder mig av kaviar i både matlagning liksom på smörgåsen. Är nyfiken; Vad tycker ni om kaviar?

  • 4 oktober 2007

    kaviar funkar då inte för mig, klarar inte ens av lukten
    så jag säger (N) till kaviar

  • indaa 4 oktober 2007

    kaviar på macka e gott ju. men jag får eksem av kaviar(N) äter i smyg iblad iaf:o såg att de fanns kaviar med banan smak!!!!!!!! hur gott kan de va?? blää

  • 5 oktober 2007

    Vad vore mackan utan Ejderns Delikatesskaviar? Mogen smak för vuxna män. Kalles, Svennes och annat jolm passar kanske bäst för barnen

  • matvraket 5 oktober 2007

    Nåja, jag måste nog ändå säga att kalles kaviar ännu är min favorit. Men vem vet, ejderns kanske kommer? Kalles är iaf den kaviar jag använder mig mest av, eftersom den går hem hos de flesta. :)

  • Lena 5 oktober 2007

    Ja va vore en macka utan kaviar helst kalles..Jag har också kaviar i mycke mat.(Y)

  • evaldo 16 oktober 2007

    Kaviar äter vi i familjen nästan varje dag. Ett måste till äggmackan.
    Kaviar använder jag också vid matlagning till en del fyllningar .

  • Jessika 16 oktober 2007

    Prova Torsk och Kaviargrytan som ligger med bland mina recept. Den brukar bli en höjdare hos alla som gillar kaviar.

    Jag har tom fått en som inte tycker om annan fisk än lax, att äta torsk med hjälp av denna rätt.

  • Amika 16 oktober 2007

    Mja... Jag är inte en person som äter kaviar. Äkta kaviar äter jag och rom av olika slag. Men kaviar på tub... Jag vet egentligen inte vad det är, men jag antar att det är en sån där smak som man antingen gillar eller inte? :)

  • pehrzonflickan 16 oktober 2007

    Är jag saltsugen är en hård kaviarsmörgås perfekt samt på kokt ägg. Annars föredrar jag kaviar på burk(rom) på diverse tilltugg. Håller med om att Kalles ska vara standasrd Kalle och inte med mjukost ellker banan. Malina

  • Bianca 16 oktober 2007

    Klart det ska vara Kalles till äggmackan.

    Prova även att göra ägghalvor som läggs i kaviargrädde. (vispa grädde, rör i kaviar och bred ut på ett fat. Lägg ägghalvorna i och dekorera med finstrimlad isberg) Platsar i buffén.

  • mammis 16 oktober 2007

    mmm mild dillkaviar är smaskigt

  • mammis 16 oktober 2007

    Åhh nu måste jag springa ut fort till köket och ta mig en dillkaviarknäckis

  • Lattemaja 16 oktober 2007

    Va? Används inte kaviar dagligen i alla svenska hushåll? Nu blir jag förvånad. Kaviar är ju topepenmums. En äggmacka utan kaviar vore som att äta jordgubbar utan grädde. (Inget vidare exempel, det där. Jordgubbar är ju alltid gott, jag tror nog alla förstår vad jag menar ändå!)

  • farmoringer 16 oktober 2007

    Och varför inte kaviar till en ugnspannkaka som är utan fläsk..Lite keso och kaviar i stället..Mums..

  • morgana 17 oktober 2007

    Håller med Amika fullständigt.
    Jag har försökt upprepade gånger att smaka kaviar på tub, men det går bara inte att lära sig tycka om det. Det är nog antingen eller för folk. Det är liksom sött och salt på samma gång eeh?
    Rom på burk har jag lärt mig tycka om, liksom oliver.

  • matvraket 17 oktober 2007

    Kaviar är som sagt var en delad fråga. Många gillar det, medan andra inte tycker det smakar gott överhuvudtaget. Jag älsklar kaviar, och kokt ägg utan kaviar blir liksom tomt för mej. Föredrar dock lite mildare kaviar... (Y)

  • mariad 17 oktober 2007

    Nån som vågat smaka den nya banankaviaren ännu....?! :o

  • Amika 18 oktober 2007

    Jag äter gärna ägg, men jag har aromat krydda på istället. :) En hårdbröd smörgås med ägg och tomater på och sen doftar man över lite aromat... *Mums*

  • Lena 18 oktober 2007

    Jag har provat den nya kalles med banan men det var absolut ingen smak av banan..

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.