Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Livsmedelsfusket

  • mariad 17 oktober 2007

    Läste ni i Aftonbladet idag om matfusket? Om alla tillsatser och försköningskenp...? Jag skrev en artikel härförleden om mögelspray i bröd, är det inte läskigt?

    Vad anser ni?

  • Amika 18 oktober 2007

    Jag tycker det är mycket otäckt! Jag försöker därför att köpa så mycket som möjligt direkt från bönderna. Sen bakar jag allt mitt bröd själv m.m. Men det är mkt också för att de upptäckt att det tar dubbelt så lång tid för en kropp att förmultna idag mot för 100 år sen och det är för att vi konseverar oss själva genom att äta så mkt produkter med konserveringsmedel i. Jag tror inte det är bra. Jag blir lite rädd för vad det innebär för människan och dess natur i framtiden.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.