Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matprat

  • jimboz 22 januari 2009

    Jag fattar inte kolumnen till vänster !

    Kolumnen matprat verkar aldrig uppdateras...Ser gamla inlägg från 1 jan osv..är det inte meningen att den skall uppdateras med nya ämnen...Man ser gamla svar osv.

  • farmoringer 22 januari 2009

    Jag fattar inte riktigt vad du menar?

  • jimboz 22 januari 2009

    Skrivet av farmoringer den 22 jan 2009

    Jag fattar inte riktigt vad du menar?



    Inte jag heller......Måste vara hungern som sätter in :)
    Jag återkommer när jag orkar förklara ....(kanske aldrig)

  • The_mama97mia 22 januari 2009

    Jimoboz, jag har sett det där ibland, säker ngt okänt server fenomen... Men det brukar rätta till sig självt.

  • farmoringer 22 januari 2009

    mama97mia: förklara vad ni sett för nåt? Jag förstår ju inte...*S*..

  • annelieberggren 22 januari 2009

    jag tror dom menar att gamla ämnen från matprat har kommit upp igen, nogon har skrivit fast det är flera veckor ibland månader sen dom var aktuell..

  • sufly 22 januari 2009

    Ja, men jag tror anledningen till att det ligger gamla ämnen i matprat är ju för att när någon skriver ett nytt svar på tråden så hamnar den där i kolumnen ....
    Om ni förstår vad jag menar?
    Inte lätt och förklara....

  • pedalen1965 22 januari 2009

    Jag fattar precis vad du menar sufly! (Y)

  • monac 22 januari 2009

    jag med!:)
    lite kul när gamla trådar "hostar igång" igen tycker jag!

  • bernit 22 januari 2009

    Tryck på så uppdateras sidan

  • bernit 22 januari 2009

    Skrivet av bernit den 22 jan 2009

    Tryck på så uppdateras sidan

    jag skrev F5 inom hakar men de kom inte med - i alla fall tryck på tangenten F5

  • systeryster 23 januari 2009

    Tanken är väl att man ska söka och använda gamla trådar istället för att skriva samma fråga igen?
    Man märker ju när man varit medlem ett tag att samma frågor återkommer, Kanske inte så lätt att förstå sig på sokfunktionen?

  • Blodpannkaka 25 januari 2009

    Har alltid undrat över att det vanliga problemet i köket , att skala en vanlig gul lök inte blivit tipsat under alla år. Även TV-kockarna verkar fumla med detta. Plötsligt läste jag i en ´vanlig´veckotidning ett tips som funkar . Skölj löken några sekunder under kranen i så varmt vatten du tål eller doppa den i en panna med varmt vatten. Sedan är det en barnlek att dra av yttersta skalet. Funkar även på vitlök.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.