Jag har inga speciella recept på påskmat. Blir ju sill, lamm och kanske lax. Är det väder så kanske nåt grillat. Men det är inget som är specifikt för att det är påsk utan detta ätes hela året för min del..
Okänd8 mars 2008
Här blir det vanliga såsom Janssons frestelse,sill( till sambon) skinka ,ägghalvor,köttbullar mm.
Och naturligtvis:Påskmust i massor.:):p(Y)
imse8 mars 2008
Här på matklubben kan du hitta bland mina recept, räkmoussetårta, potatis och ansjovistårta och maderiasill. Goda rätter som man kan ha på buffén, förrätter eller servera som egna rätter. (Y)
anluk8 mars 2008
Sök recept här på matklubben. Klicka i för påsk så får du en hel del tips. Själv skall jag till Svärmor över helgen och behöver inte tänka ett dugg på maten.
Lovis8 mars 2008
Vi ska äta Jansson på lax. Till varje högtid är det Janssons frestelse.
Jättegod men kul att göra något annat. Det som också är skönt är att den sköter sig ganska så bra själv och puttrar i ugnen. Lite mer tid att äta påskgodis :D
tulipan8 mars 2008
Är så trött på jansson.. Jag kommer från finland å där finns inte jansson med på julbord eller påskbord. Inte i min familj iafl. Men här ska det fan vara till alla jädrans högtider.. Sambo älskar det. Jag har själv har tröttnat*urk*
enAnnan8 mars 2008
Åh...Jansson som är så gott.
Det kan jag o grabbarna göra en vanlig fredag och njuta av.
Det tröttnar man inte på
:D
gittan478 mars 2008
Tack för alla tipps skall kolla på matklubben:D(Y)
hansdotter8 mars 2008
Hej!
Är riktigt trött på påskmaten, julmaten å midsommarmaten (N)
I år blir det nog en trerättersmiddag i stället.
Eftersom jag inte äter fick ellers kaldjur så blir det lite trist med köttbullar, korv å potatis:p
Tänkte eventuellt duka upp ett stort mezebord istället...
Får se lite längre fram:D
gittan479 mars 2008
Vad har du för mat på mezebordet då lite tipps vore bra låtter spännande:D
monac9 mars 2008
Skrivet av hansdotter den 8 mar 2008
Hej!
Är riktigt trött på påskmaten, julmaten å midsommarmaten (N)
I år blir det nog en trerättersmiddag i stället.
Eftersom jag inte äter fick ellers kaldjur så blir det lite trist med köttbullar, korv å potatis:p
Tänkte eventuellt duka upp ett stort mezebord istället...
Får se lite längre fram:D
låt oss få höra vad det blir för rätter!:D kul!
Beson9 mars 2008
Jag gör mina laxrullar som jag lagt in på matklubben idag.
Även barnbarnen tycker om dem.(Y)
hansdotter9 mars 2008
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
monac9 mars 2008
den påsk-festen skulle jag vilja vara med bjuden på....låter så himla trevligt allting!(Y)
camillaf149 mars 2008
Ett måste på vårt påskbord är ägg i ugn! Den bara smälter i munnen, mums :p
Det låter underbart gått har du alla recepten på din sida,
Har plockat endel(Y)(Y)
ote]Skrivet av hansdotter den 9 mar 2008
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
pedalen19653 april 2009
Skrivet av hansdotter den 9 mar 2008
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
Jaaaaa! Den här påskfesten vill jag också vara med på!!!!!(Y)
:D Hej är det någon som har recept på påskmat
Jag har inga speciella recept på påskmat. Blir ju sill, lamm och kanske lax. Är det väder så kanske nåt grillat. Men det är inget som är specifikt för att det är påsk utan detta ätes hela året för min del..
Här blir det vanliga såsom Janssons frestelse,sill( till sambon) skinka ,ägghalvor,köttbullar mm.
Och naturligtvis:Påskmust i massor.:):p(Y)
Här på matklubben kan du hitta bland mina recept, räkmoussetårta, potatis och ansjovistårta och maderiasill. Goda rätter som man kan ha på buffén, förrätter eller servera som egna rätter. (Y)
Sök recept här på matklubben. Klicka i för påsk så får du en hel del tips. Själv skall jag till Svärmor över helgen och behöver inte tänka ett dugg på maten.
Vi ska äta Jansson på lax. Till varje högtid är det Janssons frestelse.
Jättegod men kul att göra något annat. Det som också är skönt är att den sköter sig ganska så bra själv och puttrar i ugnen. Lite mer tid att äta påskgodis :D
Är så trött på jansson.. Jag kommer från finland å där finns inte jansson med på julbord eller påskbord. Inte i min familj iafl. Men här ska det fan vara till alla jädrans högtider.. Sambo älskar det. Jag har själv har tröttnat*urk*
Åh...Jansson som är så gott.
Det kan jag o grabbarna göra en vanlig fredag och njuta av.
Det tröttnar man inte på
:D
Tack för alla tipps skall kolla på matklubben:D(Y)
Hej!
Är riktigt trött på påskmaten, julmaten å midsommarmaten (N)
I år blir det nog en trerättersmiddag i stället.
Eftersom jag inte äter fick ellers kaldjur så blir det lite trist med köttbullar, korv å potatis:p
Tänkte eventuellt duka upp ett stort mezebord istället...
Får se lite längre fram:D
Vad har du för mat på mezebordet då lite tipps vore bra låtter spännande:D
Hej!
Är riktigt trött på påskmaten, julmaten å midsommarmaten (N)
I år blir det nog en trerättersmiddag i stället.
Eftersom jag inte äter fick ellers kaldjur så blir det lite trist med köttbullar, korv å potatis:p
Tänkte eventuellt duka upp ett stort mezebord istället...
Får se lite längre fram:D
låt oss få höra vad det blir för rätter!:D kul!
Jag gör mina laxrullar som jag lagt in på matklubben idag.
Även barnbarnen tycker om dem.(Y)
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
den påsk-festen skulle jag vilja vara med bjuden på....låter så himla trevligt allting!(Y)
Ett måste på vårt påskbord är ägg i ugn! Den bara smälter i munnen, mums :p
Ägg i ugn
Det låter underbart gått har du alla recepten på din sida,
Har plockat endel(Y)(Y)
ote]Skrivet av hansdotter den 9 mar 2008
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
Åh, det blir nog köttfärspiroger, spenatpiroger, stekt halloumiost, libanesisk yogurt, pitabröd, fetaostcigarrer, persiljesallad, haricots verts i tomatsås med kanel, aubergineröra, grillat kött, potatisklyftor. Får se om jag hittar på något mera sedan (Y)
Gott vin så klart!!!
Å en massa smarriga efterrätter!
Igår så hade vi gäster, jag hade bråttom med middagen- löste det genom att vispa ihop pulverfromage (citron och choklad) med mjölk å lägga upp i massor av små likörglas. Serverade dessa på ett stort fat med klyftade blodapelsiner och vindruvor. Barnen fick klyftad frukt på sitt fat, med olika sorters godis i likörglas. Mycket uppskattat! Jag använde ljuskoppar till att servera pärltomater och rädisor till varje tallrik. Ibland får fantasin fart! Ett bra tips om man ska ha lite enklare middag som ändå på så vis blir lite festlig(Y)
Må så gott!
Jaaaaa! Den här påskfesten vill jag också vara med på!!!!!(Y)
det här lite av vad vi ska äta i påsk...
Knuts frestelse
Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
Senapssill
:D lammfärs forma den och sätt på spett grilla eller stek(Y)
Hej är det någon som har recept på påskmat