Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PLANKSTEK, VAD HAR NI........

  • 7201 5 november 2010

    Har ätit Plankstek till middag och nu undrar jag vad ni har på era Plankstekar ???????
    Jag stekte Älgfile,hade färska champinjoner,bacon,gröna ärtor,potatismos,hemmagjord bea,tomathalva med vitlök och ost..(ibland sparris)
    Är det nåt jag missar...som man MÅSTE ha på plankan ????
    Vi har ju alla olika upplevelser av olika maträtter!!!!!!{question}{eat}

  • knyppeltanten 6 november 2010

    Du har nog täckt in allt ;.) Vad jag minns hade jag spritsat potatismos, sånt med äggula i för att det skulle hålla formen, stekt kött, en tomathalva och bea. Det vore faktiskt gott att göra det igen :-)

  • soccermum 6 november 2010

    Mums! Håller med knyppeltanten-du har nog täckt in allt :)
    Jag tycker personligen att det är supergott med en liten hög alfalfagroddar ovanpå kött eller laxbiten :P
    Den ska givetvis inte med in i ugnen utan läggs isf på precis innan servering :)
    Istället för tomathalva har jag en körsbärstomat i den där lilla fördjupningen i ena hörnet av plankan men tomat som tomat ;)
    Plankstek är en riktig favorit här hemma...

  • chrisq 6 november 2010

    (Y)jag tycker du fått med allt ibland har jag även broccoli o lök halvor man tar vad man känner för mums

  • Fridalius 6 november 2010

    Harri covertes inlindade i bacon är ett måste!

  • NinniM 6 november 2010

    lax istället för kött är också väldigt gott..med hollandaise och grön sparris..mums!

  • Salgliden 6 november 2010

    Grön sparris med kaperstekt bacon under osttäcke. Gott så det söker.

  • The_mama97mia 7 november 2010

    Det blir oftast laxplanka här hemma, potatismos, hollandaisesås, provencalska kryddor, ibland toppar jag med bacon och riven ost. Tomathalva brukar det bli men som ngn sa ovan, det kan bli lite av varje - vad kylen bjuder.

  • imaes 7 november 2010

    Jag brukar ha i lite riven ost i moset (gärna västerbotten) och istället för en köttbit tar jag baconlindad kycklingfilé. Ett par tomathalvor toppade med svartpeppar och pressad vitlök och några broccolibuketter är gott till. Sen såklart lite bearnaise. :)

  • ZeldaI 7 november 2010

    Jag hade garanterat hoppat över ärtorna....{sick}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.