Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Recept utan bild

  • Aron 27 april 2008

    Jag förstår inre varför alla nya recept med bild är de som visas när man loggar in på matklubben. Hade jag varit fotograf vore det kul med bild men som matlagare är jag faktiskt mer intresserad av ingredienser än bilder,
    SÅ MINA UPPLÄGGARE AV RECEPT SE TILL ATT ALLA NYA RECEPT LISTAS NÄR MAN LOGGAR IN. Som sagt det är en matside och inte en bildsite. Skäll gärna på mig men faktiskt är det inte så ???? :o:o

  • farmoringer 27 april 2008

    Jag klickar alltid direkt på visa alla recept, då får jag med även de utan bild. Jag har ju heller aldrig bild med på mina recept..Bryr mig inte så mycket om att de visar de med bild på första sidan..

  • marwis 27 april 2008

    Håller med till 100%(Y)
    Sen är det väl alltid trevligt med en bild, men det är inte det viktigaste. Sen kan man ju gå in och klicka på "Visa alla nya recept" Där finns de med.

  • Lilljeppe 27 april 2008

    När jag klickar får jag upp även utan bild. Sortera efter nyaste så blir det i den ordningen. Men om du sorterar efter relevans får du upp efter sorteringen mest sparat i genomsnitt. Dvs om de recept med bilder sparas mer får du ju upp dem först. Jag personligen gillar inte den sorteringen för jag anser den är missvisande. Jag har tagit upp allternativ sortering sätt i förslag till Lind. Tex under vinterhalvåret så kommer julrecept upp när man sorterar efter relevans. De skulle i alla fall titta på mitt förslag.(Y)

  • irrevirre 27 april 2008

    ....... måste erkänna att jag gärna går efter bilderna ..... men inte alltid. Men ofta .....

  • pia61 27 april 2008

    Skrivet av farmoringer den 27 apr 2008

    Jag klickar alltid direkt på visa alla recept, då får jag med även de utan bild. Jag har ju heller aldrig bild med på mina recept..Bryr mig inte så mycket om att de visar de med bild på första sidan..


    Jag gör också som farmoringer!

  • Aron 27 april 2008

    I och försig så är det riktigt. Man får upp alla recept. Överskriften är "Alla nya recept".
    Trycker man där så får man 24000 träffar. De är ju dock inlagda i datumordning så det är okey.
    Men jag tycker ändå att det skall vara de nyaste som visas. Man tröttnar ju när man ser antalet.
    Samma med dessa trådar. Hur länge skall en tråd vara aktiv? Har ingen svarat eller tittat på den på c:a 14 dagar skall den kanske läggas ned. Det blev ytterligare en synpunkt.
    Ha det bra i alla fall. (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.