När min mor levde hade hon som tradition att på långfredagen servera "stekt salt laxöring med korintsås". Jag har talat med både fiskhandlare och krögare men ingen har något recept på detta. Såsen finns ju i flera kokböcker men fisken...
Förmodligen så saltade hon fisken själv. Har någon av matklubbens medlemmar något recept eller tips hur man gör?
The_mama97mia20 april 2011
Undrar om du inte kan följa recept och tillagningssätt som för stekt salt sill? Det är ju vanligt att servera med korintsås?
När min mor levde hade hon som tradition att på långfredagen servera "stekt salt laxöring med korintsås". Jag har talat med både fiskhandlare och krögare men ingen har något recept på detta. Såsen finns ju i flera kokböcker men fisken...
Förmodligen så saltade hon fisken själv. Har någon av matklubbens medlemmar något recept eller tips hur man gör?
Undrar om du inte kan följa recept och tillagningssätt som för stekt salt sill? Det är ju vanligt att servera med korintsås?