Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salt laxöring

  • storlinge 20 april 2011

    När min mor levde hade hon som tradition att på långfredagen servera "stekt salt laxöring med korintsås". Jag har talat med både fiskhandlare och krögare men ingen har något recept på detta. Såsen finns ju i flera kokböcker men fisken...
    Förmodligen så saltade hon fisken själv. Har någon av matklubbens medlemmar något recept eller tips hur man gör?

  • The_mama97mia 20 april 2011

    Undrar om du inte kan följa recept och tillagningssätt som för stekt salt sill? Det är ju vanligt att servera med korintsås?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.