Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sushi

  • festmaten 22 maj 2008

    Brukar ni själva görs sushi?
    Använder ni i så fall något mer än det klassiska med lax, kräftstjärtar mm?

    Vi tycker det är jättegott, men verkar vara lite väl mycket "pillande" att själv fixa till det. O

  • anluk 23 maj 2008

    Jag är en riktig sushi-älskare men har tyvärr aldrig vågat mig på att göra det själv. Verkar så krångligt. Men har en vän som säger att första ggr är det ju lite pill men sedan lär man sig och det är superenkelt. Men som sagt jag köper mina. Mmmm nu blev jag sugen på Sushi.

  • SockerConny 23 maj 2008

    Sushi är en fantastisk rätt att göra tillsammans.
    Några gör maki rulle några rullar kuddar och nån skär fisk.
    Men förbered ordentligt innan.
    koka ris och smaksätt tills du är nöjd, för riset är det viktigaste i sushi.
    Prova med avocado, parmaskinka, eller barnsushi med falukorv det funkar det med som nybörjarsushi...kan dippas i senap/ketcup

  • 13342 23 maj 2008

    Jag brukar använda vanligt grötris och det går jättebra:)

  • vegannika 23 maj 2008

    Vi brukar också göra på vanligt grötris. Första gången vi gjorde så hade vi både sushiris o grötris och testade om det blev nån skillnad. Det blev det inte, annat än i börsen:p

    Favoriterna hos oss är med avocado o/e gurka, faktiskt även bland ickevegetarianerna dvs övriga familjen.:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.