Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad brer du på smörgåsen?

  • Smulpajen 19 januari 2008

    Vad är bästa "smöret" på smörgåsen? Har länge använt Becel för att det innehåller omega 3. Men jag är kluven eftersom dessa lättprodukter innehåller så mycket konstigheter. Såg ett tv-program en gång hur mycket konstgjorda tillsatser det är i lättmargariner. Så nu har jag köpt Bregott med havssalt som är vansinnigt gott (L) Lite dyrare men, tror jag, mer äkta vara.

    Vad använder ni andra?

  • anluk 19 januari 2008

    Bäst är Milda eller Bregott..

  • Amika 19 januari 2008

    Bregott

  • Hjotrongull 19 januari 2008

    lätt och lagom oliv...Bra eller dåligt??? Vi äter jättelite smörgåsmargarin hos oss....

  • farmoringer 19 januari 2008

    Extra saltat bregott ska det vara här..

  • monkan1 19 januari 2008

    Extrasaltat bregott!! Bara synd att det blivit så dyrt, men det får man ta. Betalade 30 kr igår för 600 gr.

  • Smulpajen 19 januari 2008

    Många vet jag använder creme cheese. Det är också gott!

  • monac 19 januari 2008

    bregott-grön!
    och/eller mosad feta ost,olika sorters hommus.skivad avocado. Det är sant att det är massa skräp i lätt-margarin. Bättre att ta lite mindre smör på smörgåsen. Hjärnan behöver riktigt/rätt sorts fett,annars kan man inte tänka! Kalorier får man jaga på annat håll!:)

  • 19 januari 2008

    inget

  • pontiac_63 19 januari 2008

    Bregott(Y)

  • Suddisen 19 januari 2008

    Bregott

  • hansdotter 19 januari 2008

    Lätta....

  • Okänd 19 januari 2008

    (Y)Beurre de Baratte d´Isigny. (Y)

  • lennali 19 januari 2008

    Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p

  • Okänd 19 januari 2008

    Skrivet av lennali den 19 jan 2008

    Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p

    vilka kulor?

  • monac 19 januari 2008

    en av alla beroende framkallande tillsattser i lätta som kan ge cancer,kolla på innehålls deklarationen & se hur många ingredienser du kan utala?
    Men det är skönt att man får välja själv vad man vill äta tycker jag!

  • lennali 19 januari 2008

    Skrivet av zahr den 19 jan 2008

    Skrivet av lennali den 19 jan 2008

    Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p

    vilka kulor?


    Det har florerat runt i tidningar och i folkmun att lätt produkter skulle vara farliga och ex. innehålla plastkulor, nu gav du mig lite arbete när du ställde frågan "vilka kulor", så jag var in på Hjärt- och Lungfonden på internet och hittade detta:

    "Välj gärna de nyckelhålsmärkta alternativen
    Det är ett utmärkt sätt att undvika onödigt fett. Att lättprodukter skulle vara farliga och innehålla till exempel plastkulor är en gammal myt som inte alls är sann!"

    Bra för mig, kan fortsätta med Lätta och må som en prinsessa. Fast visst är Bregott gott, men det är ju så jäkla hårt.

  • ewabi 19 januari 2008

    Bregott, mellan

  • delikat 20 januari 2008

    Efter att ha lyssnat på Bitten Johnsson en dag bytte jag ut Lätta mot Bregott, eller Enilett som det heter i Finland.

  • pehrzonflickan 20 januari 2008

    Jag använder lätta ...men sanningen är att bregott är det mest hälsosamma om man vill vara strikt. Själv har jah fått genomgående kunskaper om kost under många år, men jag andvänder lätta trots allt...eller messmör.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.