Vad är bästa "smöret" på smörgåsen? Har länge använt Becel för att det innehåller omega 3. Men jag är kluven eftersom dessa lättprodukter innehåller så mycket konstigheter. Såg ett tv-program en gång hur mycket konstgjorda tillsatser det är i lättmargariner. Så nu har jag köpt Bregott med havssalt som är vansinnigt gott (L) Lite dyrare men, tror jag, mer äkta vara.
Vad använder ni andra?
anluk19 januari 2008
Bäst är Milda eller Bregott..
Amika19 januari 2008
Bregott
Hjotrongull19 januari 2008
lätt och lagom oliv...Bra eller dåligt??? Vi äter jättelite smörgåsmargarin hos oss....
farmoringer19 januari 2008
Extra saltat bregott ska det vara här..
monkan119 januari 2008
Extrasaltat bregott!! Bara synd att det blivit så dyrt, men det får man ta. Betalade 30 kr igår för 600 gr.
Smulpajen19 januari 2008
Många vet jag använder creme cheese. Det är också gott!
monac19 januari 2008
bregott-grön!
och/eller mosad feta ost,olika sorters hommus.skivad avocado. Det är sant att det är massa skräp i lätt-margarin. Bättre att ta lite mindre smör på smörgåsen. Hjärnan behöver riktigt/rätt sorts fett,annars kan man inte tänka! Kalorier får man jaga på annat håll!:)
19 januari 2008
inget
pontiac_6319 januari 2008
Bregott(Y)
Suddisen19 januari 2008
Bregott
hansdotter19 januari 2008
Lätta....
Okänd19 januari 2008
(Y)Beurre de Baratte d´Isigny. (Y)
lennali19 januari 2008
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
Okänd19 januari 2008
Skrivet av lennali den 19 jan 2008
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
vilka kulor?
monac19 januari 2008
en av alla beroende framkallande tillsattser i lätta som kan ge cancer,kolla på innehålls deklarationen & se hur många ingredienser du kan utala?
Men det är skönt att man får välja själv vad man vill äta tycker jag!
lennali19 januari 2008
Skrivet av zahr den 19 jan 2008
Skrivet av lennali den 19 jan 2008
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
vilka kulor?
Det har florerat runt i tidningar och i folkmun att lätt produkter skulle vara farliga och ex. innehålla plastkulor, nu gav du mig lite arbete när du ställde frågan "vilka kulor", så jag var in på Hjärt- och Lungfonden på internet och hittade detta:
"Välj gärna de nyckelhålsmärkta alternativen
Det är ett utmärkt sätt att undvika onödigt fett. Att lättprodukter skulle vara farliga och innehålla till exempel plastkulor är en gammal myt som inte alls är sann!"
Bra för mig, kan fortsätta med Lätta och må som en prinsessa. Fast visst är Bregott gott, men det är ju så jäkla hårt.
ewabi19 januari 2008
Bregott, mellan
delikat20 januari 2008
Efter att ha lyssnat på Bitten Johnsson en dag bytte jag ut Lätta mot Bregott, eller Enilett som det heter i Finland.
pehrzonflickan20 januari 2008
Jag använder lätta ...men sanningen är att bregott är det mest hälsosamma om man vill vara strikt. Själv har jah fått genomgående kunskaper om kost under många år, men jag andvänder lätta trots allt...eller messmör.
Vad är bästa "smöret" på smörgåsen? Har länge använt Becel för att det innehåller omega 3. Men jag är kluven eftersom dessa lättprodukter innehåller så mycket konstigheter. Såg ett tv-program en gång hur mycket konstgjorda tillsatser det är i lättmargariner. Så nu har jag köpt Bregott med havssalt som är vansinnigt gott (L) Lite dyrare men, tror jag, mer äkta vara.
Vad använder ni andra?
Bäst är Milda eller Bregott..
Bregott
lätt och lagom oliv...Bra eller dåligt??? Vi äter jättelite smörgåsmargarin hos oss....
Extra saltat bregott ska det vara här..
Extrasaltat bregott!! Bara synd att det blivit så dyrt, men det får man ta. Betalade 30 kr igår för 600 gr.
Många vet jag använder creme cheese. Det är också gott!
bregott-grön!
och/eller mosad feta ost,olika sorters hommus.skivad avocado. Det är sant att det är massa skräp i lätt-margarin. Bättre att ta lite mindre smör på smörgåsen. Hjärnan behöver riktigt/rätt sorts fett,annars kan man inte tänka! Kalorier får man jaga på annat håll!:)
inget
Bregott(Y)
Bregott
Lätta....
(Y)Beurre de Baratte d´Isigny. (Y)
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
vilka kulor?
en av alla beroende framkallande tillsattser i lätta som kan ge cancer,kolla på innehålls deklarationen & se hur många ingredienser du kan utala?
Men det är skönt att man får välja själv vad man vill äta tycker jag!
Lätta här också, lätt att bre på mackan och dom där ev. plastkulorna har jag aldrig hittat:p
vilka kulor?
Det har florerat runt i tidningar och i folkmun att lätt produkter skulle vara farliga och ex. innehålla plastkulor, nu gav du mig lite arbete när du ställde frågan "vilka kulor", så jag var in på Hjärt- och Lungfonden på internet och hittade detta:
"Välj gärna de nyckelhålsmärkta alternativen
Det är ett utmärkt sätt att undvika onödigt fett. Att lättprodukter skulle vara farliga och innehålla till exempel plastkulor är en gammal myt som inte alls är sann!"
Bra för mig, kan fortsätta med Lätta och må som en prinsessa. Fast visst är Bregott gott, men det är ju så jäkla hårt.
Bregott, mellan
Efter att ha lyssnat på Bitten Johnsson en dag bytte jag ut Lätta mot Bregott, eller Enilett som det heter i Finland.
Jag använder lätta ...men sanningen är att bregott är det mest hälsosamma om man vill vara strikt. Själv har jah fått genomgående kunskaper om kost under många år, men jag andvänder lätta trots allt...eller messmör.