Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Välkommen?

  • Nikkesan 21 december 2014

    Hej alla matglada!
    Nu har jag redan varit medlem i 10 minuter, och inte en enda har välkomnat mig ännu. ? men alla är väl upptagna med förberedelser med julmaten.
    Vad har ni för specialitet som ni gör till erat julbord? Ser fram emot många nya godsaker att göra.
    Vi kanske kan göra ett helt nytt julbord med bara olika specialiteter från olika lokala delar av vårt avlånga land?
    Skynda er, det är snart jul!
    Nikkesan

  • Forsen 21 december 2014

    Hej, och välkommen :) Till vårat julbordet finns några "måsten" förutom skinkan förståss. Dels min mormors inlagda sill gjord på pressade citroner ist.f ättika. Sedan en mousse gjord på räkor, lax, både rökt och gravad, lite stenbitsrom mm. Mammas köttbullar har ju också sin plats på bordet. Lutfisk däremot, nix. Försöker i år hitta ett recept på en sill jag åt på ett julbord för någon vecka sedan, en sill med både västerbottensost och pepparrot i röran som var såå god. Älgkött i någon form, gravat eller som tjälknöl är ju också gott. Letar vidare efter något nytt att bidra med till den 24:e, så god jul alla!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.