Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vattenbad på spisen

  • palle79 24 februari 2012

    Hej. är det någon som kan hjälpa mej med en sak?
    Jag ska försöka mej på en cafe de paris sås, men vet inte riktigt hur man gör med vattenbadet på spisen. Jag har ju ingen sån kastrull. Kan man göra det med vanliga kastruller?

  • ScarlettRose 24 februari 2012

    Jag brukar hälla vatten i en helt vanlig kastrull och sätta en metallbunke i vattnet.

  • palle79 24 februari 2012

    Okej tack:) Hur varmt ska vattnet vara? Ska det koka hela tiden eller bara kokas upp?

  • Jilliii 24 februari 2012

    Jag har under många år smält choklad- vatten i en störra kastrull med hjälp av en mindre i. ALDRIG grynat sig. (peppar peppar) Funkat bättre än när jag testat med metall bunke!

  • Hilmer54 24 februari 2012

    Brukar ta en mindre kastrull i en lite större kastrull när jag gjort bearnaisesås.
    Alltid rostfritt INTE aluminium.
    Har hört att det kan missfärga eller nåt? eftersom det är äggula med.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.