Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödsirap i kolan

  • Kakan1986 14 december 2011

    Jag kanske är sist eller den ende i världen, men jag skulle häromdagen koka julkolan.
    Så när allt var i utom sirapen upptäckte jag att det enda jag hade var brödsirap. Men, tänkte jag, det kan säkert funka bra så jag körde på. (Brukar använda ljus sirap)
    Kolan har aldrig blivit så god!! Så i fortsättningen kommer jag bara använda brödsirap till kolan.

    Ett litet tips.... :D

  • flabban 14 december 2011

    Det tar vi tacksamt emot. Blir det gott och bra också, så är det ett extra plus.

  • husmusen88 14 december 2011

    Känner mig lite dum, men finns det olika sirap?
    Trodde det bara fanns mörk, ljus och vit sirap :)

  • Kakan1986 14 december 2011

    Jo det finns dom tre men sen finns det brödsirap också :)
    (jag tror inte mörk är desamma som brödsirap, eller?? Kanske någon annan vet)
    Kanske finns det ännu fler? Det vet jag inte..{talktohand}

  • husmusen88 14 december 2011

    Ah okej då förstår jag :)

  • Beckis83 14 december 2011

    likadant för mig! Har inte vågat göra kolan än just för brödsirapens skull men tack,då kan jag göra det nu.

  • Kakan1986 14 december 2011

    Skrivet av Beckis83 den 14 dec 2011

    likadant för mig! Har inte vågat göra kolan än just för brödsirapens skull men tack,då kan jag göra det nu.


    Hoppas du också får ett lyckat resultat då!

  • Cassiopeya 14 december 2011

    Här på dansukkers hemsida kan man läsa om de olika sirapsorterna, och allt annat socker de har i sin produktion med för den delen :)

    Det finns fyra sorters sirap; vit, ljus, mörk och bröd.

    http://www.dansukker.se/se/Produkter/Sortiment/Sirap.aspx

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.