För andra gången i mitt liv gav jag mig på att göra längder av bulldegen istället för små bullar. Efter en stunds gräddning kom jag på varför jag bara hade gjort det en gång förut: dessa två längder som ligger på plåten flyter ut och börjar likna ett brytbröd {excruciating}
Finns det någon bullmästare som kan tala om varför?
Jag klipper flikar och viker höger/vänster, klipper jag för djupa snitt tro?
Dom smakar sagolikt dock men man kan ju inte ställa fram dessa blaffor när man får besök {silly}
Tacksam för alla tips jag kan få! {clap}
Fli-san14 november 2011
Jag gissar på att de har jäst för länge ... då kan det bli så där ;)
Ca 30 min är oftast tillräckligt för vanliga längder gjorda på vanlig vetedeg.
För andra gången i mitt liv gav jag mig på att göra längder av bulldegen istället för små bullar. Efter en stunds gräddning kom jag på varför jag bara hade gjort det en gång förut: dessa två längder som ligger på plåten flyter ut och börjar likna ett brytbröd {excruciating}
Finns det någon bullmästare som kan tala om varför?
Jag klipper flikar och viker höger/vänster, klipper jag för djupa snitt tro?
Dom smakar sagolikt dock men man kan ju inte ställa fram dessa blaffor när man får besök {silly}
Tacksam för alla tips jag kan få! {clap}
Jag gissar på att de har jäst för länge ... då kan det bli så där ;)
Ca 30 min är oftast tillräckligt för vanliga längder gjorda på vanlig vetedeg.
Bättre lycka nästa gång :)