Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Byta mörk choklad mot vit?

  • knyppeltanten 19 februari 2011

    Om man har recept där det anges att man ska använda mörk choklad, kan man byta det rakt av mot vit choklad? I brownies och andra kakor alltså.

  • Cassiopeya 19 februari 2011

    Om du ska göra en chokladkaka med chokladbitar i så borde det gå utmärkt, går bra att byta mot en ljus choklad också. Men om du ska smälta den för att få en chokladig kaka, det vet jag inte {question} Sök på "kakor vit choklad" så ser du ju lite hur vit choklad används i kakrecept. Sen är det väl bara att testa och pröva sig fram, du kanske kommer på något jättegott :D Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.