Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Campariparfait

  • 7 januari 2004

    130 g strösocker1 dl vatten3 äggulor6 cl sockerlag3,5 cl campari3 dl vispgräddeVispa grädden lätt, koka upp sockerlagen på socker och vatten. Häll sockerlagen sakta över äggulorna under ständig vispning tills smeten är kall. Tillsätt campari under omrörning, vänd ner den lättvispade grädden. Häll i stor form eller portionsformar.

  • monac 1 mars 2008

    :)det där måste ju bli jätte gott! men hur gör man egentligen...den måste väl in i frysen inan servering?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.