130 g strösocker1 dl vatten3 äggulor6 cl sockerlag3,5 cl campari3 dl vispgräddeVispa grädden lätt, koka upp sockerlagen på socker och vatten. Häll sockerlagen sakta över äggulorna under ständig vispning tills smeten är kall. Tillsätt campari under omrörning, vänd ner den lättvispade grädden. Häll i stor form eller portionsformar.
monac1 mars 2008
:)det där måste ju bli jätte gott! men hur gör man egentligen...den måste väl in i frysen inan servering?
130 g strösocker1 dl vatten3 äggulor6 cl sockerlag3,5 cl campari3 dl vispgräddeVispa grädden lätt, koka upp sockerlagen på socker och vatten. Häll sockerlagen sakta över äggulorna under ständig vispning tills smeten är kall. Tillsätt campari under omrörning, vänd ner den lättvispade grädden. Häll i stor form eller portionsformar.
:)det där måste ju bli jätte gott! men hur gör man egentligen...den måste väl in i frysen inan servering?