Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Denna ananaskladdkaka??

  • slarvan 19 maj 2015

    http://www.matklubben.se/matklubben/slarvan/kokbok/?id=14884390&recipeid=66524

    Ananaskladdkaka

    Funderar på att baka denna ananaskladdkaka till jobbets fredagsfika. Men vad ska man servera till? Grädde, glass?? Vad? Blir den kladdig som en kladdkaka eller blir den mer som en ananaspaj?

    Nån som har gjort den och vet??

  • slarvan 20 maj 2015

    Ingen som kan tipsa om nåt att servera till?

  • Rajdon 20 maj 2015

    Kaffe. Eller ta vaniljvisp och blanda i lite ananas-spad och strössel med chokladsås och kolasås i. Dee bli ba bulla {pirate}

  • stepanova 27 maj 2015

    hej, nu var det ett tag sen du skicka denna länk,men jag testade att göra den igår och jag måste säga att 4 msk vaniljsocker kan det bara inte vara! jag gjorde dock efter receptet och det bara brändes i halsen med vanilj socker smak!! alltså tsk ska det säkert vara. synd på tid, pengar och en hel kaka som åkte i soporna (N)

  • sussisus 23 juni 2015

    Det ska vara 4 msk vaniljsocker - och då ska det vara vaniljsocker och ingenting annat, inte vanillinsocker eller någon annan blandning.
    Synd att du inte gillade den, men prova gärna med 4 tsk istället och skriv vad du tyckte.

    Ursprungsreceptet är egentligen en chokladkladdkaka där jag ersatte 4 msk kakao med 4 msk vaniljsocker (men det är alltså viktigt att ta riktigt vaniljsocker).

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.