Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessert 2008?

  • Turgion 20 januari 2008

    Har precis gjort en profil här på matklubben.se så jag tänkte göra min första tråd med att fråga vilken sorts dessert eller bakelse som passar in på året 2008?
    Kommer trenden med choklad att forstätta eller kommer frukt och bär att fortsätta stiga i populäritet när man ska äta mer nyttig mat?
    Skriv gärna nåra rader om vad ni tror :)

  • anluk 20 januari 2008

    Tror choklad håller i sig,

  • lenastephanopoulos 20 januari 2008

    LAKRITS är det senaste och som blir allt populärare.

  • Okänd 20 januari 2008

    Choklad blir nog aldrig omodernt.Och så ljuvligt gott.(Y)

  • susse1 20 januari 2008

    Tror det blir choklad med bär.:p

  • lenastephanopoulos 20 januari 2008

    Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.

  • Turgion 20 januari 2008

    Tror och hoppas inte att chokladen blir omodern än på ett tag i alla fall, även om bär och frukt är ljuvligt gott med någon god sås eller blandat i någon glass. Tack för tipset Lena jag ska kika in på Bokus och leta efter boken för den låter mycket intressant.

  • Okänd 20 januari 2008

    Skrivet av lenastephanopoulos den 20 jan 2008

    Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.



    Tack för tipset,ska kolla om biblioteket har den.Gillar lakrits och choklad väldigt mycket.:D

  • Lilljeppe 20 januari 2008

    Skrivet av anluk den 20 jan 2008

    Tror choklad håller i sig,


    samma här(Y)

  • tilda 23 januari 2008

    Jag kan aldrig tänka mig att choklad kan bli omodernt!? Gillar också lakrits väldigt mycket.

  • MammaModesty 23 januari 2008

    choklad blir nog svårt att ta bort som dessert då det älskas av så många :p
    tror att mycket bär kommer förekomma då vi mer och mer tänkter organiskt... så bär får bli min gissning.... och då framförallt de svenska bären...

  • tina62 23 januari 2008

    Chokladen håller nog i sej i alla dess former tycker oxå att det har blivit mera fruktbetingat även på chokladen

  • tuden 23 januari 2008

    Jag tror på chokladen

  • Suddisen 23 januari 2008

    Chokladen tror jag

  • joulanta 23 januari 2008

    Chokladen tror jag också, den är dessutom bra för själen som jag brukar säga.
    Men vanlig mörk choklad är faktiskt nyttigt har jag hört, då pratar vi om 70%-86-90%. Den innehåller väldigt mycket kakao. Den 70% kan vara god med en liten bit, men den 90% är inte god att bara äta "sådär", den är väl till för desserter.

  • vanillalover 23 januari 2008

    Jag tror definitivt på chokladen, även om jag tillhör en av få kvinnor då detta inte är min personliga favorit...Choklad är faktiskt gott ihop med lakrits. Prova!

  • evaldo 23 januari 2008

    I och med att choklad visat sig vara så nyttig så kommer den nog att öka i popularitet.

  • celice 23 januari 2008

    :) Tror att chokladen håller i sig. Variationen är oändlig. MMMMMMMMMMMM gott, men jag slår ett slag för frukten.:D

  • Bobbelibobb 23 januari 2008

    Tror det blir choklad med mint eller med bär.

  • maydjej 23 januari 2008

    Jag tippar lite på att det kommer bli allt fler marängrecept inför kommande år. säkerligen kombinerat med både bär och choklad (vet att åtminstone jag skulle uppskatta det) :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.