Har precis gjort en profil här på matklubben.se så jag tänkte göra min första tråd med att fråga vilken sorts dessert eller bakelse som passar in på året 2008?
Kommer trenden med choklad att forstätta eller kommer frukt och bär att fortsätta stiga i populäritet när man ska äta mer nyttig mat?
Skriv gärna nåra rader om vad ni tror :)
anluk20 januari 2008
Tror choklad håller i sig,
lenastephanopoulos20 januari 2008
LAKRITS är det senaste och som blir allt populärare.
Okänd20 januari 2008
Choklad blir nog aldrig omodernt.Och så ljuvligt gott.(Y)
susse120 januari 2008
Tror det blir choklad med bär.:p
lenastephanopoulos20 januari 2008
Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.
Turgion20 januari 2008
Tror och hoppas inte att chokladen blir omodern än på ett tag i alla fall, även om bär och frukt är ljuvligt gott med någon god sås eller blandat i någon glass. Tack för tipset Lena jag ska kika in på Bokus och leta efter boken för den låter mycket intressant.
Okänd20 januari 2008
Skrivet av lenastephanopoulos den 20 jan 2008
Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.
Tack för tipset,ska kolla om biblioteket har den.Gillar lakrits och choklad väldigt mycket.:D
Lilljeppe20 januari 2008
Skrivet av anluk den 20 jan 2008
Tror choklad håller i sig,
samma här(Y)
tilda23 januari 2008
Jag kan aldrig tänka mig att choklad kan bli omodernt!? Gillar också lakrits väldigt mycket.
MammaModesty23 januari 2008
choklad blir nog svårt att ta bort som dessert då det älskas av så många :p
tror att mycket bär kommer förekomma då vi mer och mer tänkter organiskt... så bär får bli min gissning.... och då framförallt de svenska bären...
tina6223 januari 2008
Chokladen håller nog i sej i alla dess former tycker oxå att det har blivit mera fruktbetingat även på chokladen
tuden23 januari 2008
Jag tror på chokladen
Suddisen23 januari 2008
Chokladen tror jag
joulanta23 januari 2008
Chokladen tror jag också, den är dessutom bra för själen som jag brukar säga.
Men vanlig mörk choklad är faktiskt nyttigt har jag hört, då pratar vi om 70%-86-90%. Den innehåller väldigt mycket kakao. Den 70% kan vara god med en liten bit, men den 90% är inte god att bara äta "sådär", den är väl till för desserter.
vanillalover23 januari 2008
Jag tror definitivt på chokladen, även om jag tillhör en av få kvinnor då detta inte är min personliga favorit...Choklad är faktiskt gott ihop med lakrits. Prova!
evaldo23 januari 2008
I och med att choklad visat sig vara så nyttig så kommer den nog att öka i popularitet.
celice23 januari 2008
:) Tror att chokladen håller i sig. Variationen är oändlig. MMMMMMMMMMMM gott, men jag slår ett slag för frukten.:D
Bobbelibobb23 januari 2008
Tror det blir choklad med mint eller med bär.
maydjej23 januari 2008
Jag tippar lite på att det kommer bli allt fler marängrecept inför kommande år. säkerligen kombinerat med både bär och choklad (vet att åtminstone jag skulle uppskatta det) :)
Har precis gjort en profil här på matklubben.se så jag tänkte göra min första tråd med att fråga vilken sorts dessert eller bakelse som passar in på året 2008?
Kommer trenden med choklad att forstätta eller kommer frukt och bär att fortsätta stiga i populäritet när man ska äta mer nyttig mat?
Skriv gärna nåra rader om vad ni tror :)
Tror choklad håller i sig,
LAKRITS är det senaste och som blir allt populärare.
Choklad blir nog aldrig omodernt.Och så ljuvligt gott.(Y)
Tror det blir choklad med bär.:p
Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.
Tror och hoppas inte att chokladen blir omodern än på ett tag i alla fall, även om bär och frukt är ljuvligt gott med någon god sås eller blandat i någon glass. Tack för tipset Lena jag ska kika in på Bokus och leta efter boken för den låter mycket intressant.
Jag vill tipsa dig om dessertkokboken "Lakrits, mint och choklad" utgiven 2007 och skriven av Elisabeth Johansson, 135:- på Bokus, där du också får lite information om boken.
Tack för tipset,ska kolla om biblioteket har den.Gillar lakrits och choklad väldigt mycket.:D
Tror choklad håller i sig,
samma här(Y)
Jag kan aldrig tänka mig att choklad kan bli omodernt!? Gillar också lakrits väldigt mycket.
choklad blir nog svårt att ta bort som dessert då det älskas av så många :p
tror att mycket bär kommer förekomma då vi mer och mer tänkter organiskt... så bär får bli min gissning.... och då framförallt de svenska bären...
Chokladen håller nog i sej i alla dess former tycker oxå att det har blivit mera fruktbetingat även på chokladen
Jag tror på chokladen
Chokladen tror jag
Chokladen tror jag också, den är dessutom bra för själen som jag brukar säga.
Men vanlig mörk choklad är faktiskt nyttigt har jag hört, då pratar vi om 70%-86-90%. Den innehåller väldigt mycket kakao. Den 70% kan vara god med en liten bit, men den 90% är inte god att bara äta "sådär", den är väl till för desserter.
Jag tror definitivt på chokladen, även om jag tillhör en av få kvinnor då detta inte är min personliga favorit...Choklad är faktiskt gott ihop med lakrits. Prova!
I och med att choklad visat sig vara så nyttig så kommer den nog att öka i popularitet.
:) Tror att chokladen håller i sig. Variationen är oändlig. MMMMMMMMMMMM gott, men jag slår ett slag för frukten.:D
Tror det blir choklad med mint eller med bär.
Jag tippar lite på att det kommer bli allt fler marängrecept inför kommande år. säkerligen kombinerat med både bär och choklad (vet att åtminstone jag skulle uppskatta det) :)