Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dreyer´s Glass!

  • DevourMe 28 maj 2008

    Hejsan, vart kan man köpa dreyer´s glass, blir tokig, hittar bara engelska hemsidor där man kan beställa.:(

    asså den glassen finns i typ alla smaker och innehåller helften så ymcket fett å socker:O sjukt bra, typ lika nyttiga som sorbet glass! vill ha! (L)

  • marwis 28 maj 2008

    Låt dig inte lura av att sorbet inte innehåller ngn grädde, det är väldigt mycket mer socker i sorbet än i vanlig glass, därför blir det många ggr mer kalorier i sorbet än glass. Dessutom är det mer luft i vanlig glass än i sorbet. Hoppas du får tag på Dreyer´s glass, själv har jag aldrig hört talas om den.

  • frucaos 28 maj 2008

    Sorbet som man gör själv kan bli supernyttig. (L) Jag mixar bara ihop bär av önskad smak (de måste vara frysta) med äppel- eller apelsinjuice, till önskad konsistens. Man behöver inte tillsätta mer socker, förutsatt att bären är av det söta slaget. Jag ska prova att göra svartvinbärssorbet, men då tror jag att det får bli lite florsocker för att det ska bli gott!

  • marwis 28 maj 2008

    Skrivet av frucaos den 28 maj 2008

    Sorbet som man gör själv kan bli supernyttig. (L) Jag mixar bara ihop bär av önskad smak (de måste vara frysta) med äppel- eller apelsinjuice, till önskad konsistens. Man behöver inte tillsätta mer socker, förutsatt att bären är av det söta slaget. Jag ska prova att göra svartvinbärssorbet, men då tror jag att det får bli lite florsocker för att det ska bli gott!

    Alldeles riktigt, hemmagjord sorbet är lätt och gott, men inte den köpta! Tyvärr tror många det:o

  • Okänd 29 maj 2008

    hör med nån engelskshop du har i närheten av där du bor om de kan köpa in märket? brukar funka finfint!
    hemmagjord glass är ju dock alltid bäst tycker jag. Men jag har inte smakat dreyer's så jag kanske inte ska säga nåt :p

  • DevourMe 29 maj 2008

    Skrivet av frucaos den 28 maj 2008

    Sorbet som man gör själv kan bli supernyttig. (L) Jag mixar bara ihop bär av önskad smak (de måste vara frysta) med äppel- eller apelsinjuice, till önskad konsistens. Man behöver inte tillsätta mer socker, förutsatt att bären är av det söta slaget. Jag ska prova att göra svartvinbärssorbet, men då tror jag att det får bli lite florsocker för att det ska bli gott!


    jag vet att alll sorbe glass inte är nyttig det va inte det jag ville komma fram till va bara typ ett ex, å hallå jag vill inte veta hur man gör nyttig sorbe glass å blabla... vill ju ha med choklas, kaffe, karamel lakrits å sånt, så håll er till vad tråden frågar efter!

  • Ernst76 29 maj 2008

    Du får ta och växa till dig lite lilla tjejen! Startar du trådar bara för att kunna vara tyken och otrevlig?
    Kom tillbaks om fem år så kanske du har lärt dig lite vett!

  • Smulpajen 29 maj 2008

    Jag håller med Ernst76 att grejen och det roliga här i klubben är att man får tips, nya idéer och goda råd. Att vara otrevlig skapar en väldigt dålig stämning. Så skärpning DevourMe.

  • farmoringer 29 maj 2008

    Ja det gör så att man absolut inte vill svara på DevourMe´s frågor..

  • The_mama97mia 29 maj 2008

    Instämmer. Det har varit ett mönster som får en att tänka bojkott. Men men ingen är väl sämre än att man kan ändra sig? Hoppas vi.

  • DevourMe 29 maj 2008

    Skrivet av Ernst76 den 29 maj 2008

    Du får ta och växa till dig lite lilla tjejen! Startar du trådar bara för att kunna vara tyken och otrevlig?
    Kom tillbaks om fem år så kanske du har lärt dig lite vett!


    förlåt har en dålig dag:( är bara så desperat över ne glas som jagk an äta ...

  • lenajeanette 29 maj 2008

    Ja, det går väl inte att bara att KRÄVA ett svar, här hjälps vi väl åt efter bästa förmåga.

  • Ernst76 29 maj 2008

    Hemma kan man göra en mycket nyttig yoghurtglass.
    Yoghurtglass 4 portioner
    4 dl frysta bär (obs, bären ska vara frysta för att få glasskonsistens)
    2 msk strösocker
    1½ - 2 dl mild lättyoghurt naturell

    Mixa de frysta bären och socker i en matberedare eller mixer. Tillsätt yoghurt och fortsätt mixa till en jämn smet. Servera genast. En portion ger 70 kcal och du får en massa nyttigheter från bär och yoghurt.

  • DevourMe 29 maj 2008

    Skrivet av Ernst76 den 29 maj 2008

    Hemma kan man göra en mycket nyttig yoghurtglass.
    Yoghurtglass 4 portioner
    4 dl frysta bär (obs, bären ska vara frysta för att få glasskonsistens)
    2 msk strösocker
    1½ - 2 dl mild lättyoghurt naturell

    Mixa de frysta bären och socker i en matberedare eller mixer. Tillsätt yoghurt och fortsätt mixa till en jämn smet. Servera genast. En portion ger 70 kcal och du får en massa nyttigheter från bär och yoghurt.


    okej tack=) men kan jag fixa en glass med choklad eller så ?

  • Ernst76 29 maj 2008

    Skrivet av DevourMe den 29 maj 2008

    Skrivet av Ernst76 den 29 maj 2008

    Hemma kan man göra en mycket nyttig yoghurtglass.
    Yoghurtglass 4 portioner
    4 dl frysta bär (obs, bären ska vara frysta för att få glasskonsistens)
    2 msk strösocker
    1½ - 2 dl mild lättyoghurt naturell

    Mixa de frysta bären och socker i en matberedare eller mixer. Tillsätt yoghurt och fortsätt mixa till en jämn smet. Servera genast. En portion ger 70 kcal och du får en massa nyttigheter från bär och yoghurt.


    okej tack=) men kan jag fixa en glass med choklad eller så ?


    Jag ska leta vidare.

  • DevourMe 2 juni 2008

    Skrivet av Ernst76 den 29 maj 2008

    Hemma kan man göra en mycket nyttig yoghurtglass.
    Yoghurtglass 4 portioner
    4 dl frysta bär (obs, bären ska vara frysta för att få glasskonsistens)
    2 msk strösocker
    1½ - 2 dl mild lättyoghurt naturell

    Mixa de frysta bären och socker i en matberedare eller mixer. Tillsätt yoghurt och fortsätt mixa till en jämn smet. Servera genast. En portion ger 70 kcal och du får en massa nyttigheter från bär och yoghurt.


    äm vad menar ud med en port ^_^asså i gram typ? hur stor är den ?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.