Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla satsen

  • Cortas 5 juni 2009

    (N) man ska inte dubbla en sockerkak smet för då blir det bara soppa av det. vill du baka mer en 1 smet så gör varje sats för sig själv...
    har erfarenhet av det själv..

  • mooseella 5 juni 2009

    Beror kanske på receptet, jag har många gånger gjort dubbel sats av min sockerkaka och det har blivit precis som när jag bakar en. Gör ibland sockerkaka på den ena delen och muffins av den andra.

  • bakakaka 5 juni 2009

    Jag dubblar alltid sockerkaksrecept. Lika bra att göra två när man ändå är igång. Brukar smaksätta dom med olika smaker. Men det är kanske olika på olika recept om man kan dubbla.

  • Fiona 5 juni 2009

    Har aldrig märkt något problem med att dubbla, trippla eller köra 1½ sats eller sådär..
    Har gjort det många gånger både hemma och i bageriet...

  • Okänd 5 juni 2009

    Jag dubblar ofta sockerkaksrecept och har aldrig misslyckats. Det går hur bra som helst. Och så är det ekonomiskt att baka 2 när man ändå sätter på ugnen......Det är bara att frysa den andra kakan om det inte går åt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.