Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

efterrätt

  • majamia 3 oktober 2009

    Hej idag ska vi bjuda våra vänner på middag. Det blir lite plock när dom kommer och grillad ytterfilé med gratäng och tillbehör till huvudrätt.

    Vet inte vad jag ska bjuda på för efterrätt, gärna tips på allt utom äpplekakor som barnen inte gillar.
    Gärna inte för onyttigt.

    Tack på förhand och ha en mysig dag i höstrusket som ialla fall finns hos mig i skåne.
    :D

  • Okänd 3 oktober 2009

    Jo då, det har börjat att ruska även här uppe i Småland!
    Efterrätt, snabbt och någolunda enkelt vad jag förstår.
    Gör en brulépudding, det brukar alltid gå hem.
    Eller en chokladpudding på pulver med vispgrädde!
    Hoppas att det löser sig med efterrätten! (L)

  • majamia 3 oktober 2009

    Skrivet av jan-gunnar-j den 3 okt 2009

    Jo då, det har börjat att ruska även här uppe i Småland!
    Efterrätt, snabbt och någolunda enkelt vad jag förstår.
    Gör en brulépudding, det brukar alltid gå hem.
    Eller en chokladpudding på pulver med vispgrädde!
    Hoppas att det löser sig med efterrätten! (L)


    Tack :-)

  • AnneNi 3 oktober 2009

    Toscapäron är väldigt gott tycker jag. Serverad lite ljummen med en bit glass! Men kanske det inte heller gillas av barnen?
    Marängswiss är också gott och inte särskilt avancerat. Eller varför inte en hederlig kladdkaka med en klick grädde?
    Lycka till!

  • LEDIVO 3 oktober 2009

    Här kommer ett par förslag
    Persikor under mandeltäcke

    Att hacka polkagrisar fint och röra ner det i vispgrädde är jättegott till konserverade päron.
    //KAROLO

  • anmawa 3 oktober 2009

    (L)Igår bröt jag vår sockerfria tid utan efterrätter och kakor. Så det blev en gino. Perfekt efterträning att bara svänga runt Coop och köpa frukt för 9:90 kg och lite finasre 70% choklad och jag tog en ny smak med nogat och mandel. Till detta grekisk yoghurt.

  • vitchokladkaka 8 oktober 2009

    slå på stort o gör en tårta med choklad o hallon(L)(L)(L)

  • Penne 8 oktober 2009

    Vanilj/choklad pannacotta med lite bär till är ju alltid gott tycker jag. Kanske iofs inte jättenyttigt men det är ju efterrätt...:p

  • 2mrsh 8 oktober 2009

    Mixa frysta bär med vaniljkesella. Enkelt, snabbt, billigt och fettsnålt!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.