Har läst här åå forumet att man kan göra sitt eget vaniljsocker. Men hur mycket socker till en vaniljstång? Tar man hela vanilstången eller mixar man bara skalet?:o
Tacksam om någon vet.
busan3722 maj 2008
Skulle jag också vilja veta
anluk22 maj 2008
Detta hittade jag på nätet:
2 dl Socker
1 Vaniljstång
Skiva vaniljstången fint och lägg den tillsammans med sockret i en matberedare. Mixa ca 4 minuter till ett fint puder.
Förvaras vaniljsockret i en burk med tättsittande lock är hållbarheten ca 3 månader.
Har läst här åå forumet att man kan göra sitt eget vaniljsocker. Men hur mycket socker till en vaniljstång? Tar man hela vanilstången eller mixar man bara skalet?:o
Tacksam om någon vet.
Skulle jag också vilja veta
Detta hittade jag på nätet:
2 dl Socker
1 Vaniljstång
Skiva vaniljstången fint och lägg den tillsammans med sockret i en matberedare. Mixa ca 4 minuter till ett fint puder.
Förvaras vaniljsockret i en burk med tättsittande lock är hållbarheten ca 3 månader.
Tackar, ska prova detta!