Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flambera glass

  • Erikrqt 5 oktober 2011

    Hej alla dessertälskare!

    Jag har tänkt bjuda på flamberad glass för det så otroligt fränt ut. Men då är det många som använder rom eller whisky. Men funderar lite om det kommer vara ganska äckligt tillsammans med glassen? Känns som inte det passar ihop alls. Vad tror ni om detta?

    Mvh
    Erik

    Ps. Ni kan söka på flambé ice cream på youtube så hittar ni några klipp där. Den blåa lågan är så frän!

  • kmark 6 oktober 2011

    Flambera med en likör så kanske det blir godare smak. T.ex. Cointreuse.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.