Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förvara kakor

  • Breasola 27 mars 2011

    Jag bakar kakor nu i helgen som jag ska ha nästa helg. Hur ska jag förvara dem på bästa sätt? Behöver jag frysa dem eller går det att ha dem i en typ big pack låda i rumstemp?

    Det är kolasnittar, toscagömmor och havreflarn.

  • frucaos 27 mars 2011

    Kolasnittarna klarar sig nog i en tät låda. Toscagömmorna hade jag definitivt frusit in, kanske havreflarnen också, men mer osäker där.

  • Twizzt 12 april 2011

    Har gjort cookies med choklad. Hur länge klarar dom sig i kylen?

  • Cassiopeya 12 april 2011

    Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D

  • irrevirre 12 april 2011

    Skrivet av Cassiopeya den 12 apr 2011

    Jag fryser alltid in alla kakor jag gör, de tinar så snabbt om man bara tar fram dem en liten stund före man ska äta dem :D

    (Y) jag håller med och tycker dessutom att småkakor lätt blir mjuka i plastlådor. Jag brukar ha några i en glasburk för att det ser trevligt ut. Annars i frysen ( inte för att jag låter bli att nalla av dem ... de tinar så fort .... {waiting}men de håller sig fina)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.