Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk körsbärskaka

  • lolitta 16 maj 2008

    :
    @
    Skulle göra mig till o använda dom sista morellerna i frysen.Fransk körsbärskaka , mm det låter gott.
    Fram med paj formen o smörj den.Lägg i 5 hg moreller.Vispa 2 ägg+1 gula 1 1/4 dl socker 1 tsk vanilj pösigt.Blanda , 1 1/4 dl mjöl 75 gr smält margarin 2 1/2 dl mjölk , i äggsmeten och häll allt över morellerna. In i ugnen 40 min. Sen kommer besvikelsen. PANNKAKA!!! Inte ens jag som älskar både kakor o körsbär åt av den.Antagligen skulle det nog varit bakpulver i och om jag tänker efter:D Så är nog 2 1/2 dl mjölk ganska mycket. Sens moral : Läs recepten noga :'(

  • zonale 16 maj 2008

    Trots fadäsen så låter det onekligen gott med körsbärskaka. Har ett recept på Österrikisk körsbärskaka som jag inte har hunnit prova än. Fått av en klubbmedlem förstås:)(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.