Frosting eller "whipped cream cheese" till Red velvet cake?

Hej!

Jag har bakat red velvet cakes till mitt bröllop och undrar om det är bättre med "vanlig" frosting runt om (philadelphiaost, florsocker, vanlijsocker, smör) eller om jag ska ha "whipped cream cheese" (philadelphiaost, grädde, vaniljsocker, florsocker). Har aldrig testad det sistnämnda. Vad tror ni blir bäst?

Hälsningar,
Matilda
Bröllopstårta, då skulle jag gå på att göra något som jag känner igen och vet är gott, så du inte blir missnöjd. Finns det något värre än att göra något man haft jättehöga förhoppningar på och så blir det inte som man tänkt sig? Och jag tänker att till ditt bröllop så är det ju ännu viktigare att du känner dig helt nöjd.
Så jag skulle gå på det du gjort förut, där du vet hur det smakar.

Grattis till din lycka!
Hoppas du får en underbar dag!

Mvh
Jonna