Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
hej någon som vet vad man kan byta ut gelatin mot
agar agar, syltsocker, t.ex. vad ska du använda det i?
Om du skall göra t ex pannacotta så kan du byta mot syltsocker. Ta då 1 msk syltsocker för varje dl grädde.
om man gör godis då
För sent svar kanske men.... nej det går inte om du gör annat än marmeladgodis.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
hej någon som vet vad man kan byta ut gelatin mot
agar agar, syltsocker, t.ex. vad ska du använda det i?
Om du skall göra t ex pannacotta så kan du byta mot syltsocker. Ta då 1 msk syltsocker för varje dl grädde.
om man gör godis då
För sent svar kanske men.... nej det går inte om du gör annat än marmeladgodis.