Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

glögg gott

  • jaj78 18 november 2007

    hej skulle vilja ha lite tips då jag ska ha en glögg kväll men vill ha lite kul saker till glöggen förutom pepparkakor och lussekatter. vill ni hjälpa mig???:p

  • Amika 18 november 2007

    Vad sägs om mina feferoni knyten? Frasigt o gott. Låter kanske konstigt, men den lilla sältan i knytena och stinget från feferonin passar faktiskt utmärkt till den lite söta glöggen. Sen brukar jag bjuda på fullkornspepparkakor med camenbert till... Underbart.
    Eller varför inte skära en honungsmelon i kuber och skära fetaost i kuber, ta en tandpetare och kör den igenom först en melonbit o sen en fetaost bit.
    Melon och chevré är också otroligt gott. Allt ovan passar dessutom till glöggens sötma. :)
    Några tips iallafall.

  • vadur65 21 november 2007

    varför inte en pepparkakscheesecake? Det är väldigt gott.Eller pepparrotsost till pepparkakorna..

  • anluk 21 november 2007

    Pepparkakor med ädelost är kanon. Eller melon och breasola.

  • matkul 21 november 2007

    pepparkakscheeskake,skulle sitta fint.

  • epi 21 november 2007

    Glögg bollar. Man gör som chokladbollar men byter ut kaffet mot glögg. Hörde det av en kund som skulle ha tjejer hemma på glögg nu.

    Saffransskorpor har vi alltid till våran smygsmak på julskinkan. Då bjuder vi på glögg med pepparkakor och skorpor. Sen blir det en vörtmacka med skinka med tillbehör. Detta gör vi med våra grannar i mitten av December.
    Maria

  • pehrzonflickan 22 november 2007

    Saffranspannkaka med sylt och grädde!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.