Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gott till ost

  • mar8jut 2 september 2011

    I går gjorde jag något väldans gott.
    Jag bakade knäckebröd på Kungsörnens knäckebrödsmix.
    På paketet fanns recept på snabb päronmarmelad.
    Man tunnskivar två stora päron och kokar dem på svag värme med 1 dl socker och ett par matskedar pressad citron. (I brist på citron tog jag Marinella...) Det blev mer som kompott än marmelad, men o så gott med ljummen kompott på ädelost och hembakt knäcke med sesamfrön.

  • husmusen88 2 september 2011

    Älskar päron till ost och knäcke, det passar så bra!
    Tror jag ska prov ditt recept där.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.