I går gjorde jag något väldans gott.
Jag bakade knäckebröd på Kungsörnens knäckebrödsmix.
På paketet fanns recept på snabb päronmarmelad.
Man tunnskivar två stora päron och kokar dem på svag värme med 1 dl socker och ett par matskedar pressad citron. (I brist på citron tog jag Marinella...) Det blev mer som kompott än marmelad, men o så gott med ljummen kompott på ädelost och hembakt knäcke med sesamfrön.
husmusen882 september 2011
Älskar päron till ost och knäcke, det passar så bra!
Tror jag ska prov ditt recept där.
I går gjorde jag något väldans gott.
Jag bakade knäckebröd på Kungsörnens knäckebrödsmix.
På paketet fanns recept på snabb päronmarmelad.
Man tunnskivar två stora päron och kokar dem på svag värme med 1 dl socker och ett par matskedar pressad citron. (I brist på citron tog jag Marinella...) Det blev mer som kompott än marmelad, men o så gott med ljummen kompott på ädelost och hembakt knäcke med sesamfrön.
Älskar päron till ost och knäcke, det passar så bra!
Tror jag ska prov ditt recept där.