Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grädda maränger.

  • godsett 19 juni 2012

    Jag undrar om man kan grädda flera plåtar med maränger samtidigt i en vanlig ugn?? I en varmluftsugn?

  • Bumbis 19 juni 2012

    I en varmluftsugn går det iallafall. Har du en vanlig så måste du byta plats på plåtarna och jag vet inte hur marängerna reagerar då. Lycka till.

  • godsett 19 juni 2012

    Tack Kvinna 45,, nu vet jag vad jag har att rätta mej efter. Jag gör ett försök med att flytta om ! Blir det bra blir jag nöjd annars får jag fortsätta att göra en plåt.

  • poffa 19 juni 2012

    Vill man ha dom frasiga brukar man låta marängerna stå kvar i ugnen på eftervärme/över natten.

  • DagmarV 13 juli 2012

    Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!

    Nina

  • emaxen 14 juli 2012

    Skrivet av DagmarV den 13 jul 2012

    Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!

    Nina



    Jag bakade på ett recept här häromdagen som heter stora sega maränger, lovar de blev både sega och goda.
    Kan vispade dem för hand över ett vattenbad och sedan då smeten blivit 65 grader vispade man med elvisp.
    Bakade med 2 plåtar i vsrmluftsugn och det gick bra.
    Testa detta får du se.
    lycka till /emaxen

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.