Hej jag köpte sån där mango-passion mousse i affären där man bara tlsätter mjölk o vispar. Men den vill inte stelna!! Ska ha den som fyllning till en tårta o den ä som vaniljsås!! Vad ska jag göra?? Kan man vispa grädde lite hårt o vispa i eller??
AnneNi27 juni 2009
Det borde fungera att blanda i hårt vispad grädde tror jag.
Har du låtit den stå tillräckligt länge i kylen? Blandade du rätt proportioner? Har du mer pulver knaske du kan blanda i lite till annars...
Lycka till!
benjaminsmor27 juni 2009
Jag har blandat rätt o jag har tyvärr ingen mer pulver hemma!! Har aldrig gjort denna sorten innan. har gjort med choklad o jordgubb innnan o den blev bra...
bakakaka27 juni 2009
Prova med att blanda i lite gelatin.
nettanand27 juni 2009
dessa sortersom man köper blir oftast mycket lösare än hemmagjord mousse. Brukar köpa cappuccinomoussen och den blir alltid för lös för min smak. Dem duger nog bätte som dessert
än som fyllning. Men som bakakaka sa ovan,så kan gelatin funka. Tips: gör din egen nästa gång, den är inte så svårt och bli oftast mycket godare!
Hoppas det löste sig :)
Fiona27 juni 2009
Det låter konstigt... Du har inte råkat få något fett i bunken eller vatten kanske ? Det är klassiska förstörare när det gäller sådana saker...
Hej jag köpte sån där mango-passion mousse i affären där man bara tlsätter mjölk o vispar. Men den vill inte stelna!! Ska ha den som fyllning till en tårta o den ä som vaniljsås!! Vad ska jag göra?? Kan man vispa grädde lite hårt o vispa i eller??
Det borde fungera att blanda i hårt vispad grädde tror jag.
Har du låtit den stå tillräckligt länge i kylen? Blandade du rätt proportioner? Har du mer pulver knaske du kan blanda i lite till annars...
Lycka till!
Jag har blandat rätt o jag har tyvärr ingen mer pulver hemma!! Har aldrig gjort denna sorten innan. har gjort med choklad o jordgubb innnan o den blev bra...
Prova med att blanda i lite gelatin.
dessa sortersom man köper blir oftast mycket lösare än hemmagjord mousse. Brukar köpa cappuccinomoussen och den blir alltid för lös för min smak. Dem duger nog bätte som dessert
än som fyllning. Men som bakakaka sa ovan,så kan gelatin funka. Tips: gör din egen nästa gång, den är inte så svårt och bli oftast mycket godare!
Hoppas det löste sig :)
Det låter konstigt... Du har inte råkat få något fett i bunken eller vatten kanske ? Det är klassiska förstörare när det gäller sådana saker...