Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Idétorka

  • zudette 7 mars 2012

    Förslag o tips på efterrätter önskas - nu!!! =)

  • pihal 7 mars 2012

    Här är mina tre bästa efterrättsrecept. Ganska enkla att göra allihop och fantastiskt goda.
    Afrodites sensuella kryddpersikor
    Xantepäron med nötgrädde
    Heaven and hell

  • veronicaljungberg 8 mars 2012

    Enligt mig är den här glassen den perfekta efterrrätten!

    Daimglass

  • chrisq 8 mars 2012

    {laugh} testa den cheesekaken som var på halv åtta igår ska göra den till helgen verkade supergod

  • Bumbis 9 mars 2012

    Jag har varit på konf. i Linköping nu i veckan och där blev vi serverade en väldigt god efterrätt. Det var en syrlig hjortronpannacotta med dumleflarn. Flarnet berättade hon var urenkelt att göra:
    Lägg ut några dumlekolor glest på ett oljat bakplåtspapper. Sätt ugnen på 155 grader. In i ugnen 5-10 min, kolla så att det inte bränner. Ta ut och låt svalna. Ser ut som ett havreflarn men smakar dumle. Säkert jättegott med bara vaniljglass. Dom hade stuckigt ner det tjusigt i pannacottan som ett segel.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.