Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakrits kola

  • 10 februari 2001

    God kola ½ l grädde½ kg Socker5 msk Sirap2 msk Glucos (apoteket)30 gr Smör1 st Lakrits stång ( apoteket)Hacka sönder lakrits stången i mkt små bitar ( gör det i en plast påse sprätter mycket) Koka allt i minst 30 min(gör knäck prov) det går mkt fort mot slutet. Bred ut i långpanna , skär i bitar som lindas in i smörpapper.Eller häll i knäck formar.Lycka till

  • 11 februari 2001

    jag skrev in ett ganska, *nästan exakt* Likt, recept i julas :-)Enligt min åsikt behövs det dock fler lakritsstänger (även fler än de 2 som jag skrev i mitt recept i kokboken)Bara ett litet tips!ett annat tips är att INTE krossa stången, man behöver fler stänger men man slipper att leta pinnar och småflisor i tjock kola.Annars mycket god!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.