Senaste typ 2 månaderna som jag har köpt marabou mjölkchoklad så har det varit som pyttesmå lite hårdare prickar i chokladen. Det är choklad men de är liksom som lite hårdare än resten av chokladen, och man märker det bara ibland. De är alltså pyttesmå. Är det nån annan som köpt sån choklad eller är det bara ett parti i min affär?
Gnurf25 januari 2010
Kan tyvärr inte hjälpa dig, längesedan det blev nå Marabou nu...:'(
redd26 januari 2010
Inte heller jag har ätit Marabou på ett tag, men om bitarna inte smälter och är krispiga kan det vara grövre bitar av kakobönor helt enkelt.
Finns som "smaksättning" i mörk choklad.
NicolinaZ26 januari 2010
Kan inte svara, köper jag choklad är det antingen Fazer eller någon belgisk konfekt - aldrig Marabou, beklagar!
lisa_s26 januari 2010
Har också råkat ut för detta flera gånger,både når jag ätit och smält för att ha i bakverk.
Skönt att höra att det inte bara är jag, trodde det var jag som blivit" känslig".
Har bara tänkt på det när det gäller mjölkchokladen,inte nån av de andra sorterna,men
det kanske är för att det redan är lite bitar i tex. nötter.
Penne26 januari 2010
Åh, vad skönt att någon mer märkt det! Trodde att det var jag som var kinkig. Tack för svar!
marwis26 januari 2010
Reklamera vet ja`! Kanske kan det bli några extra chokladkakor som tack för besväret!!!
Penne27 januari 2010
Ja där sa du något, det kanske jag borde göra..!!?
Eggberta26 februari 2010
Detta har jag också råkat ut för nu de senaste veckorna och det har stört mig nåt enormt!
Är fullkomligt beroende av just Marabou mjölkchoklad och expert på smak, konsistens och känsla. Först trodde jag att det var fel på just det parti de sålde i min affär just då men detta har fortsatt. Min dotter kommenterade det också och tyckte inte att det var lika gott som det brukar!
Senaste typ 2 månaderna som jag har köpt marabou mjölkchoklad så har det varit som pyttesmå lite hårdare prickar i chokladen. Det är choklad men de är liksom som lite hårdare än resten av chokladen, och man märker det bara ibland. De är alltså pyttesmå. Är det nån annan som köpt sån choklad eller är det bara ett parti i min affär?
Kan tyvärr inte hjälpa dig, längesedan det blev nå Marabou nu...:'(
Inte heller jag har ätit Marabou på ett tag, men om bitarna inte smälter och är krispiga kan det vara grövre bitar av kakobönor helt enkelt.
Finns som "smaksättning" i mörk choklad.
Kan inte svara, köper jag choklad är det antingen Fazer eller någon belgisk konfekt - aldrig Marabou, beklagar!
Har också råkat ut för detta flera gånger,både når jag ätit och smält för att ha i bakverk.
Skönt att höra att det inte bara är jag, trodde det var jag som blivit" känslig".
Har bara tänkt på det när det gäller mjölkchokladen,inte nån av de andra sorterna,men
det kanske är för att det redan är lite bitar i tex. nötter.
Åh, vad skönt att någon mer märkt det! Trodde att det var jag som var kinkig. Tack för svar!
Reklamera vet ja`! Kanske kan det bli några extra chokladkakor som tack för besväret!!!
Ja där sa du något, det kanske jag borde göra..!!?
Detta har jag också råkat ut för nu de senaste veckorna och det har stört mig nåt enormt!
Är fullkomligt beroende av just Marabou mjölkchoklad och expert på smak, konsistens och känsla. Först trodde jag att det var fel på just det parti de sålde i min affär just då men detta har fortsatt. Min dotter kommenterade det också och tyckte inte att det var lika gott som det brukar!
Nej det är ingenting jag råkat ut för.
//Puuffen