Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsipan, hållbarhet?

  • Tiol 18 januari 2010

    Hej!

    Jag har 2 olika marsipanrullar kvar efter julbaket, är det någon som vet hur lång hållbarhet det är på öppnad förpackning? Den är ju lite smulig där den kommit fram ur förpackningen, men annars verkar den vara ok fortfarande.
    Min fråga är OM den fortfarande går att använda, eller kanske det är bäst att kasta ( vilket känns så väldigt slösaktigt)

    Någon som vet?
    mvh Tina

  • camillaocamilla 18 januari 2010

    Det händer inte mycket mer än att den torkar..
    Men riv ner den i kakor el, som extra fyllning i kanelbullar..
    Jag har använt marsipan som legat öppen i plastpåse en längre tid.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.