Förslag på halvnyttiga deserter...? Gärna annat än fruktsallad...
12 januari 2001
Här har du något riktigt bra!Äppelcidersorbet!1 flaska äppelcider50 cl3 msk glykos (finns på apotek)1 apelsinfärsk myntaSmält glykosen i 1 dl äppelcider och häll sedan ner resten av cidern. Låt kallna eller kör i glassmaskin. Skala apelsinen och skär ut filéer. Servera i ett högt glas, bottna med apelsinklytorna, skeda på sorbet och garnera med färsk mynta. Enkelt!
Förslag på halvnyttiga deserter...? Gärna annat än fruktsallad...
Här har du något riktigt bra!Äppelcidersorbet!1 flaska äppelcider50 cl3 msk glykos (finns på apotek)1 apelsinfärsk myntaSmält glykosen i 1 dl äppelcider och häll sedan ner resten av cidern. Låt kallna eller kör i glassmaskin. Skala apelsinen och skär ut filéer. Servera i ett högt glas, bottna med apelsinklytorna, skeda på sorbet och garnera med färsk mynta. Enkelt!