Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sabayonne?

  • 26 februari 2001

    Behöver ett recept till helgen på Sabayonne! Tacksam om någon kan hjälpa mig!LL

  • 27 februari 2001

    Det är enkelt!4 äggulor3 dl vitt vinflorsocker efter smakLättaste sättet att få upp Sabayonne är om du vispar den i en rostfri bunke över en rymlig kastrull med kokande vatten. Värm vinet i vattenbadet utan att det får koka. Vispa upp äggulorna på hög hastighet. Blanda ägg och vin i vattenbadet och fortsätt vispa på högsta hastighet tills såsen blir pösig och fluffig. Smaka av med socker under fortsatt vispning. Servera varm eller kall i höga glas.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.