Behöver ett recept till helgen på Sabayonne! Tacksam om någon kan hjälpa mig!LL
27 februari 2001
Det är enkelt!4 äggulor3 dl vitt vinflorsocker efter smakLättaste sättet att få upp Sabayonne är om du vispar den i en rostfri bunke över en rymlig kastrull med kokande vatten. Värm vinet i vattenbadet utan att det får koka. Vispa upp äggulorna på hög hastighet. Blanda ägg och vin i vattenbadet och fortsätt vispa på högsta hastighet tills såsen blir pösig och fluffig. Smaka av med socker under fortsatt vispning. Servera varm eller kall i höga glas.
Behöver ett recept till helgen på Sabayonne! Tacksam om någon kan hjälpa mig!LL
Det är enkelt!4 äggulor3 dl vitt vinflorsocker efter smakLättaste sättet att få upp Sabayonne är om du vispar den i en rostfri bunke över en rymlig kastrull med kokande vatten. Värm vinet i vattenbadet utan att det får koka. Vispa upp äggulorna på hög hastighet. Blanda ägg och vin i vattenbadet och fortsätt vispa på högsta hastighet tills såsen blir pösig och fluffig. Smaka av med socker under fortsatt vispning. Servera varm eller kall i höga glas.