För några år sedan fanns det ett recept på havrekakor i småformar på havregrynspaketet. De innehöll (om jag minns rätt) bara havregryn, smör och socker. De blev otroligt spröda och goda!
Finns det nån som har receptet och kan dela med sig?
{eat}
margitkallgren2 oktober 2011
Här är receptet du söker.
Esters Havreformar
3½ dl havregryn
1½ dl strösocker
150 g margarin
Blanda havregryn och socker i en skål.
Smält margarinet och häll det varmt över grynblandningen.
Rör ihop till en smet.
Klicka ut den i småkaksformar, eller mindre bullformar-
Grädda mitt i ugnen i 175 g
ca 10 minuter. Svalna på galler.
Om så önskas Kan man klicka litet smält choklad på varje kaka.
Mvh Margit
margitkallgren2 oktober 2011
Här är receptet du söker.
Esters Havreformar
3½ dl havregryn
1½ dl strösocker
150 g margarin
Blanda havregryn och socker i en skål.
Smält margarinet och häll det varmt över grynblandningen.
Rör ihop till en smet.
Klicka ut den i småkaksformar, eller mindre bullformar-
Grädda mitt i ugnen i 175 g
ca 10 minuter. Svalna på galler.
Om så önskas Kan man klicka litet smält choklad på varje kaka.
Mvh Margit
amoz2 oktober 2011
Jag förstår att det inte är dessa kakor du menar , men jag kan ändå varmt rekommendera dem.(Y)
För några år sedan fanns det ett recept på havrekakor i småformar på havregrynspaketet. De innehöll (om jag minns rätt) bara havregryn, smör och socker. De blev otroligt spröda och goda!
Finns det nån som har receptet och kan dela med sig?
{eat}
Här är receptet du söker.
Esters Havreformar
3½ dl havregryn
1½ dl strösocker
150 g margarin
Blanda havregryn och socker i en skål.
Smält margarinet och häll det varmt över grynblandningen.
Rör ihop till en smet.
Klicka ut den i småkaksformar, eller mindre bullformar-
Grädda mitt i ugnen i 175 g
ca 10 minuter. Svalna på galler.
Om så önskas Kan man klicka litet smält choklad på varje kaka.
Mvh Margit
Här är receptet du söker.
Esters Havreformar
3½ dl havregryn
1½ dl strösocker
150 g margarin
Blanda havregryn och socker i en skål.
Smält margarinet och häll det varmt över grynblandningen.
Rör ihop till en smet.
Klicka ut den i småkaksformar, eller mindre bullformar-
Grädda mitt i ugnen i 175 g
ca 10 minuter. Svalna på galler.
Om så önskas Kan man klicka litet smält choklad på varje kaka.
Mvh Margit
Jag förstår att det inte är dessa kakor du menar , men jag kan ändå varmt rekommendera dem.(Y)
Havremusslor
Tack så mycket Margit. det är precis detta jag söker {kissed}
amoz: ska kolla in ditt recept senare, men nu måste jag bara gå och baka Esters Havreformar :-)