Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strassburgare med ckolad?

  • Amamatryd 27 juni 2012

    Hej!

    Finns det någon som testat göra "chokladstrassburgare", med kakao i degen? Jag tänker mig att det kunde vara gott men vet inte riktigt om det funkar att lägga till utan att ta bort något annat :)

  • DoctorWho 27 juni 2012

    Jag har inte gjort just strassburgare, men jag har smakatt olika degar med kakao. Det enda jag gjorde var att tillsätta kakao och ta bort samma mängd vetemjöl. Tex om jag ska tillsätta 1 tsk kakao så tar jag bort 1 tsk vetemjöl ur receptet.

  • Naenvier 27 juni 2012

    Det går säkert bra! Gör som föregående talare och ta bort samma mängd mjöl så är du på den säkra sidan. Man kan ju också doppa hela eller delar av dem i choklad, det blir väldigt gott. Kanske skulle det bli extra gott om man först smaksätter med kakao och sedan doppar i choklad... Tror jag måste testa, haha!

  • Amamatryd 28 juni 2012

    Nu har jag testat! I receptet är det 2 msk vaniljsocker, jag tog 0,5 msk vaniljsocker och 1,5 msk kakao. Blev superbra :) Ibland lönar det sig att våga testa men jag är ofta lite feg :)

  • Naenvier 28 juni 2012

    Kul att du vågade testa! Ska anteckna i min bok att man kan göra som du, det låter verkligen jättegott!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.