Hej matklubbare!
Jag får väldigt ofta många äggulor över när jag bakar. Oftast steker jag dem bara och äter dem som de är eller slänger ner en extra gula i pannkakssmeten eller penslar bröd med. Men jag undrar om ni har något bra recept, vilken sort som helst, där det ingår äggulor (2-4 st) och inte hela ägg.
Tack för hjälpen!
//Marina
MatAnders10 maj 2010
Jag har ett gott recept där det går åt lite ägg gula nämligen http://www.matklubben.se/recept/marseillepasta_13643.html
jager10 maj 2010
Varför inte baka Juliettes Äggulemuffins, finns här på MK.
Det blev marseillepasta till lunchlådan den här gången, då jag även hade grädde att göra av och strimlat nötkött i frysen. Tog dock mindre vitlök eftersom jag inte är jätteförtjust i det och tillsatte cocktailtomater och paprika. Blev mycket gott!
Muffinsen och glassen får bli nästa gång :)
Tack för bra tips!
Hej matklubbare!
Jag får väldigt ofta många äggulor över när jag bakar. Oftast steker jag dem bara och äter dem som de är eller slänger ner en extra gula i pannkakssmeten eller penslar bröd med. Men jag undrar om ni har något bra recept, vilken sort som helst, där det ingår äggulor (2-4 st) och inte hela ägg.
Tack för hjälpen!
//Marina
Jag har ett gott recept där det går åt lite ägg gula nämligen http://www.matklubben.se/recept/marseillepasta_13643.html
Varför inte baka Juliettes Äggulemuffins, finns här på MK.
LCHF - Blåbärsglass
Det blev marseillepasta till lunchlådan den här gången, då jag även hade grädde att göra av och strimlat nötkött i frysen. Tog dock mindre vitlök eftersom jag inte är jätteförtjust i det och tillsatte cocktailtomater och paprika. Blev mycket gott!
Muffinsen och glassen får bli nästa gång :)
Tack för bra tips!
Du kan alltid göra majonnäs (: