Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

3 rätters meny

  • svandisros 25 februari 2015

    Min väninna fyller år idag och jag tänkte bjuda henne på fin middag här hemma.

    Jag är ganska duktig i köket även om jag säger det själv (ingen Jante här inte o) )


    Jag har bestämt mig för fläskfilé (dijon senap och rosmarin) med hasselbackspotatis, glaserade grönsaker (sparris och... ??) samt kantarellsås. (Säg om detta inte passar ihop!)

    Sen vet jag inte vad jag ska ha till förrätt!

    Har funderingar på chokladfondant med hemlagad vaniljglass till efterrätt... och några färska hallon (och blåbär?)...

    Men jag är som sagt totalt "lost" när det kommer till förrätten och behöver eran hjälp där.

    Kanske även vintips till ;)

    Tack för alla svar och tips och trix och åsikter (L)

  • Dagmamman 26 februari 2015

    Låter ju gott! Mina favoritgrönsaker som jag ofta rostar i ugnen är broccoli o blomkål!
    Håller med om att förrätt är svårast att hitta på! har gjort tunnbrödskorgar med skagenröra några ggr! Kul när man kan äta allt och det går att förbereda! Sök på tunnbrödskorgar!
    Lycka till!

  • Milla1987 26 februari 2015

    Hej!
    Jag ska själv ha middag i helgen (för svärföräldrarna dock :))
    Till förrätt bjuder jag då på en Bruschetta med jordgubbar, tomat, mozzarella och basilika, lite somrigt så och går att förbereda. :)

  • svandisros 27 februari 2015

    Tack tjejer!

    Beroende på vilken tid hon kommer...

    Kommer hon tidigt så blir det tunnbrödskorg... så blir det mättande medan jag lagar maten...
    Kommer hon sent så blir det bruschetta :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.