femtio års fest

Skrivet av markus den 2 feb 2008

Beror ju på hur du har det ställt med kök och utrymmen och kanske framförallt hur många gäster du väntar...

jag har rätt stort utrymme. mellan 50-75st beräknar jag
Varva kavring med paprikamjukost med vanlig franska med leverpastej. Låt stå inlindad i folie för att gotta sig. Gör en sås på gräddfil, rödlök, senap, dill , peppar och salt. Klicka på en skiva av brödblandningen. garnera med coctailtomat ocg basilikablad.

Stek fläskfile med paprika, lök och champinjoner och gorgonzola. Blanda i matlagningsgrädde och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar och severa mes ppotatis i nån form. Kolla mitt recept på Vitchokladmousse med hallonsås för efterrätt.....
Grattis då måste jag få säga. Jag fyllde i fjol 50 och bjöd mina 43 gäster på förrätt, kall buffe
och en långpannetårta till efterrätt. Det var uppskattat och gott. Gjorde lite för mycket så vi fick äta rester ett bra tag efteråt. Vi bjöd på vitt och rött vin till maten, smaken är ju olika; och övrig dryck, öl och alkoholfritt. Jag hade hjälp av 5 snälla "kockar" som fixade allt detta. In handlingen och recepten fick jag fixa själv