Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk eller iransk kaviar?

  • 1 januari 2004

    Man paratr ju alltid om rysk kaviar när man ska nämna rikigt överlyxig mat. Men jag har hört att den iranska är ännu finare. Stämmer det? Vad är det för skillnad på de två?

  • 8 januari 2004

    Tror inte det är någon större skillnad, båda är ju rom av stör fångad i kaspiskahavetkvalité bestäms avromstorleken. Den iranska anses ha högre och jämnare kvalite.Personligen tycker jag inte den är värd sitt pris...men smaken är som ...

  • 4 juli 2007

    Det viktigaste är hur kaviar behandlas och pakateras för transport, detta påvekar smaken. Fransmännen övervakar Iransk Kaviar, och de vet mycket om kvalitet mat

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.