Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vin till Fasan (rött och vitt)

  • mglantz 13 oktober 2009

    Jag skulle behöva lite råd när det gäller vin till Fasan. Fasanbröst med potatisbakelse, rödvinssås och lingon/kantarell chutney.
    Skulle uppskatta om du kan rekommendera både något rött och vitt vin då alla på middagen inte dricker rött vin.

  • Vinexperten 27 oktober 2009

    Fasan har en tydlig viltsmak och behöver ett kryddigt och mustigt vin.
    Art nr 2264 Antisto Malbec från Cahors i Frankrike är ett perfekt viltvin, 89:-.
    För de som trots allt föredrar ett vitt vin är en fatlagrad chardonnay att föredra,
    t ex 5798 Covent de Jacobins från Bourgogne, 115:-.
    vill du ha ett lite billigare vin, prova art nr 6679, Argento Chardonnay från Argentina, 79:-.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.