Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsa´s superbröd

  • leire 19 november 2009

    Åsas superbröd

    Har bakat Åsa´s superbröd 2 ggr. Tycker det är något konstigt med baktiden.
    De skall ställas in i kall ugn, 225 gr i 45 min.
    Efter 45 min är det mesta ogräddad deg. Gräddade i dag över 85 min, men skulle inte skada med några min till.
    Vad gör jag för fel? Kan väl inte vara fel i rec. eftersom det är flera som bakat brödet..
    Det tar ju några min att få upp ugnstemperaturen!

    MVH
    Leire

  • BagarnJeppson 1 december 2009

    Hej Leire!

    Visst är det skillnad på hur fort olika ugnar går upp i rätt temperatur, i det här fallet 225 grader. Så, låt brödet stå inne tills det blir färdigbakat så blir det bra!

    lycka till

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.